Több hallgatót is eltiltottak a tanulmányaiktól az ELTE jogi karán

2014. október 08. 13:29

Obszcén dalokat énekeltettek a gólyatáborban, ezért négy hallgatót eltiltottak a tanulmányaik folytatásától egy-két félévre az ELTE jogi karán.

2014. október 08. 13:29

Három hallgatót két félévre, egy hallgatót pedig egy félévre eltiltottak tanulmányaik folytatásától az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán lefolytatott fegyelmi eljárás során az idei jogász gólyatáborban történtek miatt.

Hack Péter, a kari hallgatói fegyelmi bizottságának elnöke szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írta: az érintett hallgatók közül hárman az ELTE ÁJK Instruktori Kör „Majomház” nevű csoportjának a tagjai, illetve vezetői, akik trágár, az emberi méltóságot sértő szövegű dalok kiosztásával követtek el olyan vétséget, amely a hallgatói kötelezettségek vétkes és súlyos megsértését valósítja meg. 

Egy további hallgató az Instruktori Kör nevű hallgatói csoport vezetőjeként felelős ezekért a cselekményekért – olvasható a közleményben.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hihhaa
2014. október 08. 16:41
Túltolódik a bicaj. Voltam már jó gólyabálos Ganxsta-koncerten. Mák, hogy nem énekeltette a közönséget. ^^"
packó_
2014. október 08. 14:39
Megáll az eszem. Mért nem lehet disznó dalokat énekelni? Akinek nem tetszik, az ne üljön le velük egy asztalhoz, vagy ne engedje be a lakásába. Hack Péter az a Hack Péter?
KannibálTatárÚr
2014. október 08. 14:11
@Ultima Ratio Nocsak, az ügyészfattyúk összefogtak 8 altalanos nélkül is tudom, hogy téged nem ehetlek meg: elbutulnék.
1istvan
2014. október 08. 13:43
hogy lehet végrehajtani az egyféléves eltiltást?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!