Az MSZP vizsgálja obszcénkodó párttagját

2014. november 21. 18:29

Etikai vizsgálatot indít az MSZP Bálint Imre ellen, aki obszcén szavakkal válaszolt egy portálon egy nő hozzászólására. Bálint az eset miatt elnézést kért, és hozzátette: a bejegyzést magánemberként tette, de valóban rendkívül durván reagált.

2014. november 21. 18:29

Etikai vizsgálatot indít pártja az MSZP-s Bálint Imre ellen, aki egy portálon obszcén szavakkal válaszolt egy nő hozzászólására. Király József, az MSZP Bács-Kiskun-megyei elnöke péntek délutáni közleményében azt írta: megdöbbenve értesült arról, hogy tagtársuk, Bálint Imre egy közösségi oldalon „elfogadhatatlan stílusban” kommentelt egy bejegyzést. A párt megyei elnöke azt írta: bár Bálint Imre magánemberként tette bejegyzését, közösségük az ilyen „durva és sértő kifejezésekkel” nem tud azonosulni, ezért etikai vizsgálatot kezdeményez.

Bálint Imre is adott ki közleményt az esettel kapcsolatban, amelyben ő is kiemelte, hogy a bejegyzést magánemberként tette. Ezzel együtt elismerte, hogy „rendkívül durván” reagált, ezért elnézést kért és kér. Azt írta: az esetet sajnálja, de a közleményén túlmenően nem tesz más nyilatkozatot. Kiemelte továbbá, hogy nem közszereplő, és nem járul hozzá az arcképe, a neve, valamint a vele kapcsolatos film- vagy hangfelvétel közzétételéhez.

Péntek reggel az Index a Hir.ma portálon megjelent hozzászólásokat bemásolva adott hírt az esetről. Bálint Imre az MSZP egyéni jelöltjeként indult Kecskemét 2. körzetében az önkormányzati választáson októberben – írta az Index.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apáczai
2014. november 22. 14:04
"Az MSZP vizsgálja obszcénkodó párttagját" Az összeset, vagy csak ezt az egy lúzert?
citizen queen
2014. november 22. 12:06
No várom a korábban teli szájjal vakkomondorozó, meg tahózó bal-libbantakat, meg a Vadai-féle megélhetési mű-feministákat, amint elhatárolódnak, felszólítanak, táncikálnak, satöbbi. És szembeköpheti magát minden barom, aki szerint a nők alázása úgymond jobboldali sajátosság.
gepida
2014. november 22. 09:17
A Fidesz vizsgálja Deutsch Tamás obszcénkodását. Ja, nem is.
Droite
2014. november 21. 23:03
Ja o csak maganemberkent egy utolso taplo paraszt, partnyilatkozatban Uriember. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!