Rogán tagadja Portik állítását

2014. december 02. 21:58

Portik Tamás szerint Rogán Antal hazudik, amikor azt állítja, hogy nem ismerik egymást. A Fidesz frakcióvezetője szerint viszont Portik bűnöző, és aki egy bűnöző szavának hitelt ad, az magára vessen.

2014. december 02. 21:58

Ha valaki tudni akarja, honnan fúj a szél Portik-ügyben, akkor Szilvásy György volt titokminisztert és Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt kell megkérdeznie – jelentette ki Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője kedden az MTI-nek.

A kormánypárti politikus arra reagált, hogy Portik Tamás az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság miatt folyó büntetőper aznapi tárgyalásán arról beszélt: Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hazudik, amikor azt állítja, hogy nem ismerik egymást. Szerinte ismerőseivel közvetve több fideszes politikus is kapcsolatba hozható.

Rogán Antal hangsúlyozta: Portik Tamás egy rengeteg bűncselekménnyel – a többi között gyilkossággal – megvádolt bűnöző. Aki egy bűnöző szavának hitelt ad, az magára vessen – jelentette ki.

Nem én találkozgattam rendszeresen Portik Tamással, hanem Gyurcsány Ferenc volt titokminisztere, Szilvásy György” – hangoztatta a fideszes politikus, jelezve: aki tudni akarja, hogy honnan fúj a szél, annak ebben az ügyben is a két szocialista politikust kell megkérdeznie. Megjegyezte azt is: hangfelvételek formájában bizonyíték is van arra, hogy Szilvásy György maga volt az, aki megbízta Portik Tamást, hogy járasson le vezető fideszes politikusokat. Rogán Antal felidézte, azon az ő neve is elhangzott.

Áron aluli ingatlaneladás a Belvárosban

Az ügy előzménye, hogy a Blikk megírta: áron alul vásárolt az V. kerületi önkormányzattól egy Károly körúti üzlethelyiséget 2011-ben Pápa Marianne, Portik Tamás élettársa. Az V. kerületi önkormányzat az ügyre úgy reagált: „A Blikk állításaival ellentétben a belvárosi önkormányzat nem tudhatja, hogy ki volt akkor, vagy éppen jelenleg kicsoda Portik Tamás élettársa, hiszen sem Portik Tamással, sem cégeivel soha nem álltunk kapcsolatban.” 

Rogán az RTL Klubnak is azt mondta, hogy nem ismeri Portik Tamást és kellő alapossággal magát az ingatlanügyet sem.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asszem
2014. december 04. 11:26
Anti, most jössz egy ötössel vagy úgy kipakolok, de úgy, hogy az egész szabadelvű sajtó máson sem fog csemegézni jó kerek két hétig! Tényleg ezek a liberális viszálykeltő hantagyár-förmedvények miért is neveztetnek még mindig továbbra is sajtónak?
liberálzöld.
2014. december 03. 11:45
Vagyis hagyjuk figyelmen kívül amit mondasz, kedves Tóni ... "aki egy bűnöző szavának hitelt ad, az magára vessen."
komondor
2014. december 03. 10:32
Bezzeg a bűnöző Zuschlagnak lehetett hinni mi!Te gülüszemű! Inkább állítsd meg a lakásod növekedését te balfék!!! http://kp.hu/felfujhato-csaladi-haz-felnotteknek/
csuka
2014. december 03. 09:19
"----- akkor milyen alapon mondott fel a jegyzőnek, ha nem ismeri "kellő alapossággal" az ingatlanügyet?" A régi jegyző valószínűleg nem akart aszisztálni a korrupcióhoz. (Az új jegyző közreműködésével jött létre az 'üzlet'.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!