Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc miatt működik a kétharmad?

2014. december 15. 16:55

Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc nincs jelen a parlamentben, a Jobbik elnöke igazoltan van távol. Ha mindketten bent volnának és szavaznának, nem mennének át a Fidesz-KDNP kétharmados javaslatai.

2014. december 15. 16:55

Ugyan a fideszes Lasztovica Jenő nincs a parlamentben, ezért elvileg nem biztosított a Fidesz-KDNP javaslatainak a jelenlévők kétharmada, mégsem tudja megakadályozni az ellenzék, hogy elfogadjanak kétharmados törvényeket (például a trafikok dohányellátásának központosítását), ugyanis az ellenzékből a jobbikos Vona Gábor és a DK-s Gyurcsány Ferenc is hiányzik – hívta fel a figyelmet Török Gábor és az MSZP-s Lukács Zoltán is.

 
A parlament.hu szerint Vona Gábor igazoltan volt távol, Gyurcsány Ferencnél csak annyi volt: nem szavazott.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ormányos csillós
2014. december 16. 10:33
Nem. Hanem a hüly birka barom nép miatt aki korábban Gyurcsányékra szavazott, most meg az Orbánékra, akiknek csak ez a kettő jöhetett számba. Isaura felszabadítóinak, Kádár népének országa. Megérdemlitek, tetszettek volna nem otthon maradni és fülkeforradalmat csinálni. Minden népnek olyan kormánya van amit megérdemel, nézzétek nyugodtan tovább a valóvilágot az való nektek. "Mi a magyar most?" kérdezte egykor bizonyos Berzsenyi Dániel költőnk? "Rút szibarita váz!"
Felebarát
2014. december 16. 10:12
amúgy igen, ők mentek bele a játékszabályokba, ha nem indulnak el a választásokon, akkor egyértelműsütik, hoyg számukra illegűális a választási törvény és az alkotmány...ezzel legalizálták
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2014. december 16. 09:53
Csakhogy rájött valaki. CSAK Gyurcsány miatt.
Feledi
2014. december 15. 22:05
Die ganze Opposition ist keinen Pfifferling wert - ahogy a művelt spanyol mondaná, ha németül mondaná. De tényleg. Úgy ahogy vannak, mehet az egész ellenzék a levesbe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!