Boros: Vágylicit folyik a Merkel-látogatás körül

2015. január 23. 08:59

Boros Tamás politológus szerint az ellenzék azt várja: selyemzsinórt hoz Orbánnak Merkel, de ez nem valószínű.

2015. január 23. 08:59

Boros Tamás politológus szerint azért jelentős, hogy Angela Merkel, majd Vlagyimir Putyin Budapestre érkezik, mert kevés jelentős szereplő látogatott el Orbán Viktorhoz az elmúlt években. A politológus szerint vágylicit folyik mindkét oldalon: az ellenzék azt várja, hogy Merkel leteremti Orbánt, a kormány pedig azt próbálja elhinteni, hogy Merkel egyetért Orbánnal a keleti nyitás szempontjából. Boros szerint utólag sem fogjuk megtudni, hogy miről volt szó.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. január 23. 22:30
Mivel Merkel nem a birodalom szultánája, így selyemzsinórt sem hozhat, amit amúgy is küldeni szoktak, mert nincsen joga hozzá.
Szabadon ébredők
2015. január 23. 21:26
"Boros Tamás politológus szerint" Őt már felrobbantották az Aranykéz utcában Vagy az a stómanja volt?
Szabadon ébredők
2015. január 23. 21:25
RPG "Te szerencsétlen, selyemzsinór.? Mert Orbán vazallusa Merkelnek? Ezek szerint Magyarország német gyarmat?" Helyesen: Magyarország unios gyarmat, nemcsak német Úgy an block Kilépni a leghamarabb és belépni az EUrázsiai Unióba!!!!!!!!!! Az oroszok sose tették tönkre a magyar ipart, a mezőgazdaságot a görbe uborkával meg a szőlő és egyébb ültetvények kivágásáért való fizetéssel, a marhák levágatásával. Sőt megvettek szinte minden szart
Szabadon ébredők
2015. január 23. 21:20
"Boros Tamás politológus szerint az ellenzék azt várja: selyemzsinórt hoz Orbánnak Merkel, de ez nem valószínű. " Úgy 5+ Millió ember pedig azt várja hogy igazit:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!