Állami megbízásokat kap Trócsányi ügyvédi irodája

2015. február 10. 13:43

Az igazságügyi miniszter ügyvédi irodája továbbra is kap állami megbízásokat. Se a kormány, se a Fidesz nem tartja ezt aggályosnak.

2015. február 10. 13:43

A Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda képviseli az államot például abban a perben, amelyet az LMP indított az NFM ellen a paksi bővítés szerződéseinek nyilvánossága iránt. 

Azt nem árulta el az NFM az RTL-nek, hogy mennyit fizetnek Trócsányi László igazságügyi miniszter irodájának a paksi iratok nyilvánossága miatti perben. Viszont a tárca nyilvános szerződései közt a csatorna olyat is talált, melyben 241 millió forintos keretösszegre szerződtek a Nagy és Trócsányi ügyvédi irodával.

Az Igazságügyi Minisztérium ezzel kapcsolatban azt írta az RTL Híradónak: „mivel Trócsányi László szünetelteti a tevékenységét az irodában, így sem összeférhetetlenségről, sem etikai kérdésről nincs és nem is lehet szó”.

Frissítés: Az RTL videójának közzétételét követően a Biczi és Turi Ügyvédi Iroda eljuttatta szerkesztőségünkhöz a Budapesti Ügyvédi Kamara jogerős végzését, ami szerint 2014. május 1-től Tuzson Bence már nem tagja az ügyvédi irodának, és az iroda neve is megváltozott.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kvid
2015. február 10. 23:47
már csak egy lista kellene, hogy milyen ugyvedi irodakat lehet megbizni allami, onkormanyzati szerveknek
Mich
2015. február 10. 22:12
Nagyon nem tetszik az SZDSZ-maradéknak, ha sikeresen megvédik a magyar államot...! Inkább ballikosokra (vagy jobbikosokra) bíznák az ország jogi védelmét...?!
=nessuno=
2015. február 10. 21:21
Komoly...:D Ez a "szünetelteti tevékenységét", "eladta üzletrészét" nagyon falmelléki szöveg.
Szabadon ébredők
2015. február 10. 20:56
1967-ben a messzire látó Márai Sándor már intő szóval figyelmeztetett: „A kommunizmus megbukott, mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki nem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az Eszmét védi, hanem meztelen életét és a zsákmányt.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!