Francia állampolgár az előállított Femen-aktivista

2015. február 17. 18:10

A 26 éves francia nő „Putin go home!” felirattal, félmeztelenül demonstrált az Országház közelében.

2015. február 17. 18:10

A rendőrség előállította a Femen nőjogi szervezet aktivistáját, aki Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatása ellen tüntetett félmeztelenül az Országház közelében kedd délután.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI kérdésére közölte: a Készenléti Rendőrség munkatársai szabálysértés miatt előállítottak egy 26 éves francia állampolgárságú nőt Budapest V. kerületében, a Markó utca és a Balassi utca kereszteződésében.

A Femen-aktivista félmeztelenül, „Putin go home!” („Putyin, menj haza!”) feliratú ruhában jelent meg az orosz elnök érkezésére váró fotóriporterek és operatőrök között.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2015. február 18. 05:37
Miért nem a répakinga vetkőzött?
peti
2015. február 17. 23:17
Nem teljesen értem, hülyékből igazán nem szorulunk importra... Hát nem volt egy dékás vagy péemmes marha? A Szarvas Koppány gyerek se ért rá?
Qsza
2015. február 17. 23:00
Francia állampolgár, ukrán akcentussal, szláv vonásokkal, a szülei meg Dnyepropetrovszkban élnek.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. február 17. 22:18
Nem tudta mit kell itten gondóni. Ilyen nincs a kulturált szovjet testvéreinknél. Kik is azok ott? Milyen állat faj él abban a Puyinisztánban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!