Vádat emeltek az erőszakoló gólyatábori fotós ellen

2015. február 20. 10:04

Szexuális erőszak bűntette miatt vádat emelet az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki a fonyódligeti gólyatáborban erőszakolt meg egy lányt. Az ügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

2015. február 20. 10:04

Szexuális erőszak bűntette miatt vádat emelt a Fonyódi Járási Ügyészség a fonyódligeti gólyatáborban történt bűncselekmény miatt, az ügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta – közölte Horváth Szilárd, a Somogy Megyei Főügyészség főügyésze pénteken az MTI-vel.

Mint közleményében írta, a sértett kímélete miatt a bűncselekmény részleteinek, az elkövetés körülményeinek nyilvánosság elé tárása nem lehetséges, az ügyészség a vádiratban zárt tárgyalás kitűzését indítványozta, azzal, hogy a bíróság a sértettet a vádlott jelenléte nélkül hallgassa ki.

Horváth Szilárd közölte továbbá, a vádlott előzetes letartóztatásban van, vele szemben az eljáró Fonyódi Járási Ügyészség börtönben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rosszkutya
2015. február 20. 15:03
Vajon kap legalább annyit, mint aki Vajnánét húzta a farkára?
Fakutya Vigyora
2015. február 20. 13:08
http://www.musicalinfo.hu/index.php?musical=50
vigyor
2015. február 20. 13:03
Bízom abban, hogy a kiszabható legsúlyosabb büntetést kapja. Csak úgy, mint az összes erőszaktevőnek kellene, ami még így is sokkal kisebb büntetéssel jár, mint amit az áldozatok elszenvednek.
Fakutya Vigyora
2015. február 20. 13:00
http://www.vilagjaromagazin.hu/foto/szakallas-menyasszonyok-eljott-a-ti-idotok/10601/ Fotó: Komlósi S. Szilárd
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!