Fidesz: A Jobbik is a bankok oldalára állt

2015. március 25. 14:34

A Jobbik szerint az emberek többségének kedvezőtlen a a devizahitelekkel összefüggő banki elszámolás. A Fidesz minderre úgy reagált: ha a Jobbikon múlt volna, akkor családok ezrei kerültek volna lehetetlen helyzetbe, mivel a radikális párt nem szavazta meg a bankok elszámoltatását és a forintosítást sem.

2015. március 25. 14:34

A Fidesz véleménye szerint ha a Jobbikon múlik, akkor mára családok ezrei kerültek volna lehetetlen helyzetbe, az ellenzéki párt ugyanis nem szavazta meg a bankok elszámoltatását, és nemmel szavazott a forintosításra – közölte a kormánypárt képviselőcsoportja szerdán az MTI-vel. Ezzel arra reagáltak, hogy a jobbikos Z. Kárpát Dániel szerdai sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy pártjuk álláspontja szerint az emberek többségének kedvezőtlen a devizahitelekkel összefüggő banki elszámolás.

A kormánypárt közleményében azt írta: ha a Jobbikon múlik, nem csökkentek volna a törlesztőrészletek. A Jobbik a baloldallal együtt a bankok oldalára állt, mást kommunikál és mást cselekszik – írják. Hozzátették, hogy jelenleg is zajlik a bankok elszámoltatása, a pénzintézetek ezekben a hetekben küldik ki az elszámoló leveleket, és a magyar családok heteken belül visszakapják a tőlük tisztességtelenül elvett összegeket.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. március 25. 19:20
Hazudnak, hazudnak és hazudnak. Ez 3 évvel ezelőtt volt. https://www.youtube.com/watch?v=pRBaovPOV8Y Ez meg még 2011-ben https://www.youtube.com/watch?v=-0o78vkR9pQ
madarasi.abel
2015. március 25. 16:16
Anyaaaaaaaaaaaaaaaa, kezdődik!! A fidesz oltja a jobbikot! Kíváncsian várom, mi lesz az aktuális elmúltnyolcév szlogen.
Drágha Márió
2015. március 25. 15:32
2006 márciusában másfél millió forint értékben vettem fel öt éves futamidejű,CHF alapú hitelt.Ma kaptam meg a levelet a banktól,a visszajáró összeg 157000 HUF...
wallenberg8805
2015. március 25. 15:31
Azért a Fidesz pofáján vastag a bőr. A Fidesz megszavazta, hogy aki 140 forintos árfolyamon vett fel 5 millió forint svájci frank hitelt annak 270 forintos árfolyamon forintosítják, tehát 5 millió forint helyett 9,6 millió forintra duzzad a tartozása. Na ezt nem szavazta meg a Jobbik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!