Így jelentette be a Fidelitas a „provokátorfigyelő” csapat megalakítását

2015. március 18. 14:46

Baloldali, általa provokátornak tartott személyeket listázna a Fidelitas, ehhez egy „provokátorfigyelő” csapatot is alakított.

2015. március 18. 14:46

Koncz Zsófia, a Fidelitas országos alelnöke is arról beszélt, hogy vasárnap a március 15-i állami megemlékezésen provokátorok jelentek meg, „civilnek állították magukat, de valójában szélsőséges, baloldali pártaktivisták voltak”.

A Fidelitas „provokátorfigyelő” csapatot alakít – közölte Böröcz László, a Fidesz ifjúsági társszervezetének elnöke szerdán Budapesten. „Nem szeretnénk, ha a baloldal hétvégihez hasonló húzásaiból hagyomány lenne” – mondta Böröcz László, utalva a március 15-i állami ünnepségen történtekre.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trust
2015. március 20. 06:39
És vajon ki állapítja meg, ki a provokátor? Ja és miért ő? Kinek van igaza, mert az igazság az attól függ, kinek az igazságáról van szó. Mert más az én igazságom, meg más a fidesz szavazóé. Ez csak úgy mellékesen. De kérem mi ez, besúgó rendszert építünk, talán megirigyelték Kádár Jánost?
ormányos csillós
2015. március 19. 12:42
Tuti ezek a fidelitasosok titokban sírva recskáznak Vadai Ági és Lendvai Ilcsi képei előtt, miután anyuci este 8-kor aludni küldte őket.
NeMá
2015. március 19. 12:39
Mi lenne a forumok moderátor és adminisztrátor nélkül? Én inkább tollfigyelőnek hívnám :)
nemértem
2015. március 19. 10:25
Isten de jó nő! Nem tudja valaki a nevét? Előre is köszi :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!