Így mérsékelné a szegénységet az MSZP

2015. április 06. 11:20

Határozati javaslatot nyújt be a növekvő szegénység miatt az MSZP. A javaslat egy sor intézkedésre kötelezné a kormányt a 2016-os büdzsé terhére: egyebek mellett több szociális támogatás 30 százalékos emelését szeretnék, illetve azt is, hogy oldják meg a rászoruló gyerekek egész éves étkeztetését, illetve a szociális dolgozók és a közmunkások béremelését.

2015. április 06. 11:20

A növekvő szegénység miatt határozati javaslatot nyújt be a parlamentnek az MSZP. A javaslat arra kötelezné kormányt, hogy a készülő 2016-os költségvetésben teremtse elő a gyerekek után járó ellátások, a szociális támogatások, a nyugdíjminimum, valamint a gyermekvédelmi szolgáltatások támogatásának legalább harminc százalékos emeléséhez szükséges pénzt – olvasható a párt közleményében.

A javaslat ezen kívül arra is kötelezné a kormányt, hogy a jövő évi költségvetésben oldja meg a rászoruló gyerekek egész éves étkeztetését, a szociális dolgozók harminc százalékos béremelését, a közmunkabért pedig emelje a minimálbér szintjére.

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. április 07. 06:40
Én mint MSZP-s azt mondom, hogy a meglévő szegénység 90 százalékáért az MSZP felelős 10 százalékáért meg az EU. hosszú távra baszták el az adórendszert Nyers Rezső elvtárssal a nyugdíjrendszert Bokros Lalyos elvtárssal. Menjetek Burkinafasszómba jólétet csinálni !
balbako_
2015. április 07. 06:24
Érdekes, hogy 12 éves uralmuk alatt ezek a zseniális ötletek soha fel sem merültek....
Eltünt
2015. április 07. 02:17
mszmp-mszp 1945 óta mindig elvett ,nem adott.Igérni tudott ,szegénységet kitermelte ,az egész kommunista bandához vér tapad .1945 után a magyar népre rá rontottak ,akasztottak üldözték az embereket ,elvették a létfenntartáshoz való jogot tulajdonokat ,mások tulajdonába bele ültek a gyilkos kommunisták . Végre hogy lehet írni az igazságot65 év után ,bizony olyan lendvai előtt nem lehetett megmondani az igazat ,rögtön jelentette volna kádáréknak .Ilyen lendvai kovács gyf féléktől féltek az emberek kemény vörösök voltak ,van pofájuk magukat demokratának nevezni,képmutató hazug mszp.
Eltünt
2015. április 07. 01:58
Mszp hogyan mérsékelné a szegénységet 2002-2010 években megtudtuk.Az országot csődbe adósságba korrupcióba éhségbe szegénységbe kormányozták. Mszp-szdsz tönkre tette az ország gazdaságát külföldi segédlettel . Öt év bukásuk óta az országunkat feljelentgették ,minden ötletük a magyar nép ellen van kidolgozva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!