Ilyen gyorsan még senki nem rakta ki a Rubik-kockát

2015. április 30. 09:39

Új világrekord született a Rubik-kocka kirakási idejére: Collin Burns mindössze 5,25 másodperc alatt rakta helyükre a színeket.

2015. április 30. 09:39

Új rekordot állítottak fel a Rubik-kocka kirakási idejére. Collin Burns mindössze 5,25 másodperc alatt a helyükre tette a kocka színeit. A fiú elképesztő mutatványáról videó is készült.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2015. július 27. 17:36
Mint a sakkban, a Rubik kockában is egyre tőbb lépést látnak előre. Láttam már, hogy a versenyző a háta mögé tett kezeivel rakta ki a kockát, tehát nem látta kirakás közben. Itt tehát az összes variációt ki tudja rakni egy megnézésre. A kocka kezdetekor a kirakó azért csk rá-ránézett a kockára, hogy hogyan tovább? Itt is láttuk, hogy a kirakó előbb egy edeig nézegette a kockát. Ekkor döntött a tekerések soráról. Mikor a kockát imét kezébe vette és kezdte kirakni, bizony már egyszer sem állt meg, hogy keresse a folytatást. Előre látta az egész folyamatot. Ezzel nem kisebbíteni akarom teljesítményét, hiszen rengeteg munkába kerül ennyi tekerést megtanulni előrelátni.
yanoo
2015. július 20. 14:59
De az több ideig tart.Mondjuk lehetne versenyszám, hogy ki vakarja le és ragasztja vissza a legrövidebb idő alatt.
Akitlosz
2015. május 01. 04:06
Nekem is gyanús. Hiába tudja valaki, hogy hogyan kell kirakni a bűvös kockát az eleve nem is forog ilyen gyorsan.
DrPepper
2015. május 01. 04:05
Spéci "gyorsanforgó" versenykockájuk van, azzal amit a játékboltban árulnak ez lehetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!