Brókerbotrány: előzetesben maradnak a gyanúsítottak

2015. július 07. 09:33

A bíróság döntése alapján továbbra is előzetes letartóztatásban marad a Hungária Értékpapír Zrt. ügyében indult nyomozás három gyanúsítottja – tudta meg a Magyar Nemzet. A bíróságnak hamarosan a Buda-Cash Brókerház ügyében is döntenie kell a hosszabbítást kezdeményező ügyészi indítványról.

2015. július 07. 09:33

Szerdán jár le a kényszerintézkedés határideje a Hungária Értékpapír Zrt. előzetes letartóztatásba helyezett vezetőinek ügyében, ám a bíróság már döntött a Pest Megyei Főügyészség indítványáról, és szeptember 8-ig meghosszabbította az előzetesbe helyezettek fogva tartását – mondta a Magyar Nemzetnek Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője.

Az ügyészség szerint a sikkasztás gyanúja miatt indított bűnügynek öt gyanúsítottja van, akik közül ketten március óta, egy gyanúsított május óta van előzetes letartóztatásban. Egy személy lakhelyelhagyási tilalom hatálya alatt áll, egy pedig immár házi őrizetben van. Szeptemberig nyomoznak az ügyben, amelyben eddig tanúkihallgatások történtek, valamint a vagyon-visszaszerzési eljárás zajlik.
 
Szombaton jár le a kényszerintézkedés határideje a Buda-Cash Brókerház gyanúsítottjainak ügyében. A Fővárosi Főügyészség közölte, indítványozták az előzetes letartóztatások szeptember 11-ig történő meghosszabbítását – írja  napilap.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2015. július 07. 11:08
Nem kellene ezt a témát feszegetni. Beszéljünk a kerítésről, vagy a halálbüntetésről, vagy bármiről. Magyarország történetének legnagyobb csalását hagyjuk. Csak a Fidesz! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!