Papírok nélkül utaznának tovább a Keletinél várakozó menekültek

2015. augusztus 29. 15:22

Egyre rosszabb a helyzet a Keletinél: a menekültek követelőznek; csak enni és inni akarnak, a rendre nem vigyáznak – meséli a tapasztalatait egy pályaudvari munkás. A legtöbbjüknek nincsen útlevele és személyigazolványa sem.

2015. augusztus 29. 15:22

Folyamatos a menekültáradat a Keleti-pályaudvarba, az ATV riportja szerint minden bejövő vonattal 30-50 szíriai, pakisztáni, eritreai, afganisztáni menekült érkezik. Többen a tranzitzónákban töltik az éjszakát, angolul nem beszélnek, és nem szívesen nyilatkoznak.

A megkérdezett várakozók közül egyiknek sincs személyigazolványa és útlevele, azt mondják az út során elhagyták a dokumentumaikat. Egy 52 éves férfi Németországban szeretne munkát vállalni, családja Amerikában él. Célja, hogy menekült státuszt kapva eljusson hozzájuk.

Egy pályaudvari munkás szerint a menekültek zöme követelőző. Azt mondja, megkapják a drága fogkeféket, fogkrémet, szappant és a szemétbe dobják, utána újat követelnek. Szerinte egyre rosszabb a helyzet: a menekültek inni, enni akarnak, de a rendre nem vigyáznak. 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Területvédő
2015. augusztus 30. 15:03
És ez az istenverte Orbán-banda mi a búbánatos francért nem engedi tovább őket? Legalább megszabadulnánk tőlük. Nem tudom eldönteni, hogy elmebetegek vagy magyargyűlölők állnak az ország élén.
zolka50.50
2015. augusztus 30. 12:51
Marha Merkel küldjön értük különvonatot, vigye el őket, és garantálja, hogy nem jönnek vissza.
Senye Péter
2015. augusztus 30. 10:23
Nem lenne a legegyszerűbb német vízumot kérniük?
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 30. 01:09
www.hidfo.ru/2015/08/egyetlen-irodabol-elerhetove-valhat-a-magyarorszagi-zsidolista/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!