Angyalföld: elsöprő MSZP-s győzelem

2015. szeptember 21. 09:23

Kicsivel több mint 60 százalékkal győzött vasárnap az MSZP-s Varga Zsanett az angyalföldi időközi önkormányzati választáson. A XIII. kerületben töretlen az MSZP egyeduralma, hiszen a KDNP-nek 20 százalékot sikerült szereznie, a Fidesz pedig el sem indult.

2015. szeptember 21. 09:23

A XIII. kerület 10. önkormányzati választókerületében az előző képviselő, a szocialista Bodorné Farkas Zsuzsánna halála miatt kellett kiírni választást. Varga Zsanett, az MSZP és a helyi Lokálpatrióták Egyesületének jelöltje a szavazatok több mint 60 százalékával nyert. A KDNP-s képviselő-jelölt a szavazatoknak kevesebb mint a 20 százalékát kapta.

A részvétel alacsony volt, de az eredmény így sem meglepetés, hiszen az MSZP évtizedek óta simán nyeri itt a választásokat.

„Bizonyosságot nyert, hogy a bátor, becsületes, a választók szavát meghalló és a helyi civilekkel összefogó baloldali politikának van jövője az összeérő Fidesz-Jobbik tengellyel szemben” – írta közleményében az elsöprő győzelmen fellelkesülve Borszéki Gyula, az MSZP helyi elnöke. A Fidesz ezúttal el sem indult.

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2015. szeptember 21. 13:46
6000 szavazóból elment az összes proli, voltak 1339-en, a maradék 4661 meg le se szarta, én ezt nem nevezném "elsöprönek". Föleg ahol az mszopon kívül sose nyert még senki.2018-ban is kb ennyi lesz a szavazóbázisotok.
kispufi
2015. szeptember 21. 11:39
az indián nyert a rezervátumban, micsoda csoda. új kakas a régi szemétdombon. jaj, nem, dehogy, hát trendforduló.
Alarik
2015. szeptember 21. 11:15
"Bizonyosságot nyert, hogy a bátor, becsületes, a választók szavát meghalló és a helyi civilekkel összefogó baloldali politikának van jövője az összeérő Fidesz-Jobbik tengellyel szemben" És ezt ennek a körzetnek az eredményéből sikerült leszűrni, és fennen hangoztatni. Tényleg gratulálok! :D
balbako_
2015. szeptember 21. 11:14
Fekély Budapest testén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!