Embercsempészt értek tetten Ásotthalmon

2015. szeptember 28. 09:02

Tetten értek egy 21 éves szerb állampolgárt Ásotthalom külterületén: hét szír és három iraki állampolgárt vett fel olasz rendszámú autójába vasárnap későn este, hogy pénzért Bécsbe vigyék őket.

2015. szeptember 28. 09:02

Tíz határsértőt szállított volna Ásotthalomról Bécsbe egy szerb férfi, az embercsempészt a rendőrök tetten érték – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Várkonyi Gergely közölte, a 21 éves szerb állampolgár Ásotthalom külterületén hét szír és három iraki állampolgárt vett fel olasz rendszámú autójába vasárnap későn este. A férfi abban állapodott meg a migránsokkal, hogy pénzért Bécsbe viszi őket.

A szerb állampolgárt őrizetbe vették, ellene embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A határsértők ügyében idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség – tudatta a főhadnagy.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!