Már tudnak a keddi szigorításról a migránsok

2015. szeptember 14. 10:39

Az RTL Klub megpróbálta megtudni, a rendőrök miért engednek át bevándorlókat a kerítésen lévő kapukon, és miért vannak egyáltalán ilyen kapuk.

2015. szeptember 14. 10:39

A migránsok tisztában vannak azzal, hogy keddtől szigorodnak a bevándorlással kapcsolatos közigazgatási és büntetőjogi szabályok Magyarországon – állítja az RTL Klub Híradója, arról azonban nem derülnek ki részletek, milyen forrásból, és milyen részletességgel tudnak ezekről.

A riport inkább annak próbál utánajárni, miért engednek át a rendőrök migránsokat a már megépült kerítésszakaszok kapuin, és egyáltalán mi szükség van ilyen kapukra. A Belügyminisztérium arról tájékoztatta őket, hogy rendkívüli helyzetek, például sérülés esetén könnyítik a gyorsabb beavatkozást. Két kilométerenként helyeznek el ilyen átjárókat a kerítésen, tíz kilométerenként pedig olyan kaput alakítanak ki, amin jármű is át tud haladni.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. szeptember 14. 16:27
Rátolku és hova mennek?? Vissza közel keletre? Hat árok lezárva!!!
eresgé
2015. szeptember 14. 16:23
jo hat a retekklubb amit mond annak eppenseggel az ellenkezoje is igaz lehet
red label
2015. szeptember 14. 13:33
És azt is tudják, hogy nagyrészük vissza lesz szálítva az arab világba, mert oda valok.
csírasejt
2015. szeptember 14. 11:11
Kaput azért csinálnak, hogy ne tudjanak bejönni, akik kint vannak. Na ehhez mit szólsz te fáklya?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!