Tarlós a közgyűlésben: Én nagyfiú vagyok, asszonyom

2015. október 01. 08:49

A főpolgármester nem érti, hogy ha egy ellenzéki politikusnak négy és fél éven keresztül semmi baja nem volt egy szerződéssel, annak most hirtelen miért lett ez annyira fontos.

2015. október 01. 08:49

Október 31-ei hatállyal felbontja a Mahir Cityposter Kft.-vel kötött szerződést a Fővárosi Közgyűlés, erről a testület szerdai ülésén hozott döntést. A cégnek 60 napja van elbontani a vonatkozó hirdetőoszlopokat – az RTL Klub híradója erről számolt be.

A DK képviseletében politizáló Gy. Németh Erzsébet az ülésen elmondta, nem érti, miért csak most, az Orbán-Simicska-viszony megromlását követően találták ki, hogy a szerződés nem előnyös a főváros számára. „Ha ez a szerződés káros a város számára, akkor ezt nem most, 5 évvel később kellett volna megtenni, hanem öt éve” — mondta Gy Németh Erzsébet, aki közölte, feljelentést tesz az ügyben. A főpolgármester ezt nem értette, mondván az időközben a Gyurcsány-pártba átült Gy. Németh Erzsébet volt a javaslatot szintén megszavazó MSZP frakcióvezetője, amikor a szerződésről döntöttek.

Az ellenzéki politikus erre azt javasolta Tarlósnak, tegyen ellene feljelentést. Tarlós ezt így kommentálta: „Én nagyfiú vagyok, asszonyom. Mindenesetre ahhoz elég vastag arcbőr kell, hogy valaki, aki megszavazta ezt a szerződést, majd 4 és fél éven keresztül semmi baja nem volt vele, az most így beszéljen, ahogy most ön beszél, ahhoz elég vastag arcbőr kell.” Az RTL Klub kérdésére, miszerint véletlen-e, hogy az Orbán-Simicska-háború alatt bontják fel a szerződést Simicska cégével, Tarlós azt mondta, kérdezzenek mást. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes végül elmondta: nincs itt semmi látnivaló, a főváros egyszerűen a jó gazda szemléletével jár el.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. október 02. 06:04
Tarlós István különösen kedvelem mert nem tartozik azok közé a mocskos kommunistaák közé akik gengszterváltást követően demokraták meg szabadságharcosok lettek. Tarlós: A rendszerváltozás előtt politikai tevékenységet nem folytattam. Az MSZMP-nek soha nem voltam tagja, nem voltam sem munkásőr, sem ügynök. Ritka az ilyen ember a post-kommunista magyar politikában. Meg kell becsülni.
kurbitalis
2015. október 01. 22:29
Ha Simliska, ha nem, kenyéradó gazdába nem rúgunk bele, nem gecizzük, nem zsaroljuk, nem követelőzök, nem követelünk magunknak a meghozott törvényekkel szembeni kiváltságokat. Oszt jó napot.:-P Ha azért bontották fel (amit kétlek ennyi idő után), akkor azért. Ha nem azért (szinte biztos), akkor nem azért, hanem talán azért, hanem azért, mert sokkal gazdaságosabb megoldást találtak. Ugorgyunk. :-D Hajrá, Tarlós. :-D
Mindjárt
2015. október 01. 16:47
Tarlós jól kezeli ezeket a dkás patkányokat
írmag
2015. október 01. 11:37
Ha Tarlós Istvánt személyes bosszú vezette volna, bírósági eljárást indított volna demszky és a csapata (köztük gynémeterzsébet) ellen, ehelyett négyes metró, bkv buszok, st, stb volt a fontos a nem pártpolitikus számára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!