Nyakó megpróbálta körülírni a kopaszok trágár szavait

2016. február 26. 16:23

Nyakó István az ATV műsorában beszámolt arról, hogy mit történt vele a Nemzeti Választási Irodában. Nem csupán a jogértelmezési álláspontját fejtette ki, hanem pikáns részletekre is kitért.

2016. február 26. 16:23

Nyakó István az ATV műsorában kritizálta az NVI elnökasszonyát Dr. Pálffy Ilonát, mert úgy látta, hogy a beadványok leadásánál „nagyon nem volt rend”, pedig ezt a hivatalvezetőnek „kutyakötelessége” lett volna biztosítani. Azt pedig nem tartja jó érvnek, hogy a hivatalvezető nem tudta eldönteni ki milyen célból érkezett oda, hiszen a blokkolóórának éppen ez lett volna a funkciója.

Azt nem tartotta kielégítőnek a szocialista politikus, hogy egy „szakállas ember” megkérdezte, hogy mindenki népszavazási kérelmet akar-e beadni. És különben is volt olyan ember a helyiségben, akinél nem volt olyan dokumentum, amit beadványként lehetett értelmezni.

Nyakó elmondta, hogy Erdősinének 15 segítője volt csak abból a célból, hogy ne lehessen a szocialista párt beadványát előbb a blokkolóórához vinni. Továbbá volt olyan stáb, amelyet nem engedtek be kamerával az előtérbe, tehát Pálffy Ilonának igenis volt hatásköre meghatározni ki mehet be oda. Habár lehet, hogy a hivatalvezetőt a „jogérzéke csalta meg”.

Nyakó István kifejtette, hogy az egyébként „szubkultúrába” tartozó és trágárul beszélő kopaszok panaszkodtak, hogy a gárdistákat beengedik, de őket cigányokat nem, aztán megkérdezték a képviselőt, hogy rasszista-e. Ezután az édesanyja felhívta és megkérdezte tőle: „Ki az a sok kigyúrt kopasz állat körülötted”? 

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. február 28. 13:08
Nyakó puhapöcs is vagy meg hülye is. Az újságírók ügyesen odatereltek a blokkolóórához, te meg barom visszaültél a kopaszok közé. Mondhatnánk úgy is, hogy lusta, beszari pöcs vagy, akkor is, ha nem helyeslem, hogy egy rakat kigyúrt állat inzultált fél napig verbálisan.
Rockpapa
2016. február 28. 09:03
Most független az eseményektől,ez jól jött ezeknek a százszor lejáratódott barom MSZP-s politikusoknak.Az hittük hogy a Nyakó féle provokátorok végleg eltünnek a színről,és nem foglalják az igazi ellenzék helyét,Tévedtünk.
cutcopy
2016. február 27. 21:55
Nyakó körülnyírta a kopaszokat..
csurcsányi
2016. február 27. 21:33
A szociknak sokkal jobb egy ilyen gerjesztett műbalhé,mint a sikeresen benyújtott népszavazási kezdeményezés,mert ezután nekik össze kellene gyűjteni 200000 hiteles aláírást,ami az egész balliberális oldalnak nagyon nagy nehézség ma!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!