Együtt: Áder ne írja alá a jegybanktörvény-módosítást!

2016. március 01. 16:32

Ne írja alá Áder János köztársasági elnök a jegybanktörvény keddi módosítását, mert az súlyosan törvénysértő - írta közleményében az Együtt - a Korszakváltók Pártja kedden.

2016. március 01. 16:32

Az Együtt – a Korszakváltók Pártja arra szólítja föl Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a jegybanktörvény kedden elfogadott módosítását.

Az ellenzéki párt közleményében azt írta: nyíltan alkotmányellenes, az adatvédelmi hatóság szerint is súlyosan törvénysértő, a Magyar Nemzeti Bank „közpénzlopásait eltitkoló” jogszabály született. Az Együtt követeli, hogy az államfő éljen vétójogával, és a törvényt küldje vissza a parlament elé.

Az ellenzéki párt szerint a jegybank eredménye közpénznek minősül, ezért a magyar polgároknak joguk van tudni, mire költi el azt a jegybank. Haladéktalanul hozzák nyilvánosságra a „Matolcsy-alapítványok” költéseit megalapításuktól napjainkig! – szólítottak fel.

 


 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2016. március 01. 18:00
Törvénysértő törvény meg alkotmányellenes alkotmány. Együtt
Energetikus
2016. március 01. 17:16
Együtt: Áder ne írja alá a jegybanktörvény-módosítást! - de azzal a nem aláírásal a saját politikai halálbüntetését írná alá )))
kjkj945
2016. március 01. 17:15
gyütt ment de akkor miért van még itt?
cutcopy
2016. március 01. 17:14
Amit az Együtt támad az egész biztosan MO érdekét szolgálja..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!