Nyakó: Nyomozás indult a kopaszügyben

2016. március 04. 15:35

Népszavazás elleni bűncselekmény gyanúja miatt indult nyomozás a Nemzeti Választási Irodánál történtek miatt – közölte Nyakó István a BRFK-ra hivatkozva. Az MSZP-s politikus szerint a nyomozás elrendeléséhez hozzájárulhatott a Kúria döntése is.

2016. március 04. 15:35

Nyomozást rendeltek el a február 23-án a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) történtek miatt – közölte a szocialista Nyakó István pénteken. A rendőrség azóta megerősítette a nyomozás elrendelését. Nyakó István elmondta, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a nap folyamán azzal kereste meg, hogy elrendelték a nyomozást az NVI-nél történtek miatt.

A BRFK pénteken a választás, népszavazás és európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen – tudatta a rendőrség. 

Az MSZP-s politikus közlése szerint hétfőn tanúként hallgatják meg az ügyben; két nappal korábban még feljelentés-kiegészítés ügyében kereste meg a BRFK. Nyakó István azt vélelmezte, hogy a Kúria csütörtök este nyilvánosságra hozott döntése játszhatott közre a nyomozás elrendelésében. A Kúria honlapján csütörtök este nyilvánosságra hozott határozat szerint múlt kedden az NVI-nél tartózkodó ismeretlenek akadályozták az MSZP-s politikust jogai gyakorlásában. 

A szocialista politikus hétfőn közölte, feljelentést tett az ügyben múlt héten a Központi Nyomozó Ügyészségen, illetve az V. kerületi rendőrségen.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. március 05. 07:42
Tanúként? Szembesítsék a kopaszokkal, mindjárt kiderül alkalmazó volt!
áfonya
2016. március 05. 04:19
Magyarországnak 270 millió euróba került Merkel kisdedjátéka,mszp dk ugatók most is kiszámolhatnák hogyha az oktatásba az egészség ügybe lett volna befektetve a 270 millió euró ,hány ember életén segítettek volna
Harangláb
2016. március 04. 23:39
A kopaszokkal szemben az mszp is küldhetett volna kopaszt!...Mondjuk a pártelnököt...
Tintamin
2016. március 04. 21:52
HAHAHAH:DD Majd pont Polt Peti fogja ezt jól kinyomozni, legjobb vicc az évben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!