Tóbiás József: Választási csalás történt!

2016. március 18. 13:38

A Nemzeti Választási Bizottság mondja ki, hogy rossz döntést hozott, és fogadják el a szocialisták boltzárral kapcsolatos indítványát – követelte Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője pénteki sajtótájékoztatóján azon felvételek kapcsán, amelyek az NVI-nél történteket rögzítették és pénteken kerültek elő.

2016. március 18. 13:38

Az MSZP elnök-frakcióvezetője a Nemzeti Választási Bizottság (NBV) azonnali összehívását követeli, hogy a testület kimondja: rossz döntést hozott a vasárnapi boltzárral kapcsolatos népszavazásról és hitelesíti a szocialisták népszavazási kezdeményezését.

Tóbiás József pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a Nemzeti Választási Iroda előtt február 23-án készült, most nyilvánosságra került felvételekből világosan kiderül, választási csalás történt. Emlékeztetett arra, hogy az NVB – az általa megismert felvételek alapján – nem látott összefüggést Erdősi Lászlóné és a verőemberek között.

Hozzátette: azt várják, hogy az NVB mondja ki, rossz döntést hozott és helyt ad a szocialista Nyakó István vasárnapi boltzárral kapcsolatos népszavazási kezdeményezésének.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2016. március 18. 20:30
Ki nem szar le téged, Záptojás Tóbiás?
Héja
2016. március 18. 18:35
Új szoci emblémának javaslom a lakatot. Esetleg egy nyitott tolózárat (riglit).
Mich
2016. március 18. 17:47
Tóbiás már megbukott - de még ugat...
luisbathhelena
2016. március 18. 16:58
Tóbi monggyá le! Szanyi szan legalább szórakoztat, te meg uncsi is vagy nemcsak ostoba De ha akartok még Viktornak 20 évet, maradj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!