Felmentették Hiszékeny Dezsőt a vesztegetés vádja alól

2016. április 21. 10:06

Elsőfokon felmentette a vesztegetés vádja alól az MSZP-s Hiszékeny Dezsőt a Fővárosi Törvényszék csütörtökön. Hiszékeny végig tagadta bűnösségét, maga kérte mentelmi joga felfüggesztését, és az ellene folyó eljárást törvénytelennek, koncepciósnak nevezte.

2016. április 21. 10:06

Felmentette Hiszékeny Dezső szocialista politikust a vesztegetés vádja alól a Fővárosi Törvényszék csütörtökön kihirdetett elsőfokú ítéletében. Sz. Sándor másodrendű vádlott befolyással üzérkedés miatt két év, öt évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott. 

A vád szerint Hiszékeny Dezső - aki 2014 óta szocialista országgyűlési képviselő – 2013-ban, XIII. kerületi alpolgármesterként ötmillió forint kenőpénzt kért azért, hogy egy önkormányzati tulajdonban lévő üzlethelyiség bérleti jogát egy vállalkozónak adja. 

Hiszékeny Dezső mindvégig tagadta bűnösségét, maga kérte mentelmi joga felfüggesztését a parlamenttől 2014-ben, és az ellene folyó eljárást törvénytelennek, koncepciósnak nevezte.

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2016. április 21. 16:45
azt nem lehetne, hogy amíg nem győződsz meg valamiről, addig nem írsz 25 kretén hozzászólást?
gudmen
2016. április 21. 12:25
fideszes ügyészég pl a szoci tábornokokat meg sem probálta lecsukatni...akkor most kinek muzsikál az igazságszolgáltatás? az igazságszolgáltatás nem pártpolitikai kérdés...hanem a jogállami minimumnak kellene lennie....de hát messze vagyunk europátol..
Mich
2016. április 21. 12:15
Minden lehetséges. A norvég tömeggyilkos is pert nyert...
péterx
2016. április 21. 11:49
A bíróság is hiszékeny...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!