Rétvári: Az adatbázis mindennél fontosabb az MSZP-nek

2016. április 19. 16:57

Nem gondolták át a legtöbben úgy, ahogy a KDNP, hogy a vasárnapi zárva tartással kapcsolatban több százezer ember szabad vasárnapjáról van szó – mondja Rétvári Bence államtitkár az ATV-ben.

2016. április 19. 16:57

Az MSZP vasárnapi boltzár elleni aláírásgyűjtésének annyi a relevanciája, mintha azért gyűjtenének aláírást, hogy péntek után szombat jöjjön – tette hozzá a politikus. Az MSZP-nek csak annyi a fontos, hogy valamivel kiálljon az utcára és elkezdhessen aláírásokat gyűjtögetni – vélekedik Rétvári.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. április 20. 09:23
"Rétvári: Az adatbázis mindennél fontosabb az MSZP-nek" --------- Énekelj valamit a kubatov-listákról, faarcú narancs-bolsi!
pemete jakab
2016. április 19. 20:58
"Rétvári: Az adatbázis mindennél fontosabb az MSZP-nek" A pártoknak a legfontosabb a nevük melletti X a szavazólapon. Minden más huszadrangú.
Plazázó konzumidióta
2016. április 19. 18:32
Érdekes Ha Vona vagy egy Jobbikos ad interjút a zsidó szektATV-nek, akkor egyből soros bérenc, liberálbérenc! Ha a Rétvári fideszes ad ugyanennek a szélsőséges szennycsatornának interjút, az népnemzetthy! Valamelyik fideszdroid magyarázza már ezt el!
csuka
2016. április 19. 18:01
"A Policy Agenda számításai szerint tavaly havi 88 ezer forint volt az egy felnőttből álló háztartás átlagos létminimumértéke, és a lakosság 41,5 százaléka ennél alacsonyabb jövedelemből élt." A FIDESZ/DSZ MAFFIA jobban teljesít!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!