Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Vona: Van igény a társadalmi párbeszédre

2016. április 15. 18:38

A Jobbik elnöke szerint pártja Valódi Nemzeti Konzultációja keretében felölelt mindhárom területet, az oktatást, az egészségügyet és a korrupció ügyét is ki kell szabadítani a pártpolitika és a 20. századi pártok viaskodásának a fogságából.

2016. április 15. 18:38

A magyar munkaerő minőségét, ezáltal a magyar gazdaság eredményességét, jövőképét az oktatás és a dolgozók egészsége határozza meg – mondta a Jobbik elnöke pénteken Győrben. Vona Gábor hangsúlyozta, ha nem lesz érdemi változás ezeken a területeken, az súlyos gazdasági problémákat fog okozni a jövőben. 

A pártelnök a lakossági fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett, hogy a január végén elindított Valódi nemzeti konzultáció elnevezésű rendezvénysorozatuk három területet, az oktatást, az egészségügyet és a korrupciót érinti. Szerinte mind a szakma, mind a társadalom igényt tart a társadalmi párbeszédre. Azt mondta, hogy mindhárom területet ki kell szabadítani a pártpolitika és a 20. századi pártok viaskodásának a fogságából. Az elmúlt huszonhat évben a Fidesz és az MSZP teljesen meddő vitái határozták meg a magyar közéletet, „tették tönkre az egészségügyet és az oktatást, valamint járatták csúcsra a korrupciót” – tette hozzá.

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. április 17. 08:07
Az oktatás, az egészségügy és a korrupció problémái közt legkritikusabbnak a korrupciót tartom. A korrupció azért a legkritikusabb mert ha a felcsúti maffia nem lopna olyan rengeteget és olyan pofátlanúl akkor az oktatás és egészségügy problémáit könnyen meg lehetne oldani mert ezeknél az a legnagyobb probléma, hogy nem költenek rá eleget. Ha a felcsúti cigány és bandája kevesebbet lopna akkor több magyar gyerek oktatására és több magyar beteg gyógyítására maradna pénz. FIDESZ NE LOPJ!
Mindjárt
2016. április 16. 15:49
A felcsúti cigány és hívei semmi esetre se akarják megfékezni a korrupciót mert nagyon rászoktak a lopásra. Magyarországnak még soha se volt olyan korrupt kormánya mint a felcsúti maffia kormány. A fidesz jobban lop :D
Mindjárt
2016. április 16. 12:04
"A Jobbik elnöke szerint pártja Valódi Nemzeti Konzultációja keretében felölelt mindhárom területet, az oktatást, az egészségügyet és a korrupció ügyét is ki kell szabadítani a pártpolitika és a 20. századi pártok viaskodásának a fogságából. " A három közűl a flcsúti maffia határtalan korrupciója megfékezését tartom. Ha a felcsúti maffia nem lopna annyit akkor megoldodna az oktatás és egészségügy is mert maradna elég pénz a problémák megoldására.
Tintamin
2016. április 16. 11:35
Érzi a jobbik nagyon, hogy mi a legnagyobb gáz itt, csak kár, hogy annyira vállalhatatlanok szegények...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!