Két Mészáros Lőrinc is létezik, mondja az FM államtitkára

2016. május 10. 17:55

Azért szerepel a megengedettnél több, összesen 400 hektárnyi megvásárolt állami földterület Mészáros Lőrinc neve alatt, mert ez valójában két személyt takar, mondta a Hír TV-nek Bitay Márton Örs.

2016. május 10. 17:55

Két Mészáros Lőrinc is létezik Bitay Márton Örs szerint. A Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára a Hír TV Magyarország élőben című műsorában ezzel magyarázta, hogy a felcsúti polgármester nevén a megengedettnél több, összesen 400 hektár állami földet vásároltak. Hozzátette azt is: a Four Seasons hotelben szigorúan magánjellegű találkozón vett részt, amikor véletlenül összefutott a felcsúti polgármesterrel.

„A két név – ugye nem nagyon ritka névről van szó – két különböző személyt takar. Erről beszélgettünk egy hónapja, csak azt nem sikerült kiszűrni az egyébként nyilvános, az NFA honlapján fent lévő adatbázisokból, hogy két teljesen más születési évről és két teljesen más anyja nevéről beszélünk. A polgármester urat ebből a szempontból nem érinti az ön által fölvetett kérdés” – fogalmazott Bitay Márton Örs, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára a Hír TV-nek adott interjújában.

FRISSÍTÉS (21.25): Mint az többek közt egy januári RTL-híradós riportból és egy ennek nyomán született januári Origo-cikkből is kiderül, a felcsúti polgármester fiát is Mészáros Lőrincnek hívják. A lakcíme is megegyezik az apjáéval.

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. május 11. 09:10
"Két Mészáros Lőrinc is létezik, mondja az FM államtitkára" ------------------ Ha kevés a csókos és a stróman, akkor klónozni kell! :)
chinasky
2016. május 11. 08:47
"mészároslőrinc" a fidesz nokiásdoboza.:D
files32
2016. május 11. 07:40
Ez a nagycsoportos gondolkodott már azon, hogy valami érdemi munkát végezzen vagy, ha a bandája megbukik elmegy fociedzőnek?
Mich
2016. május 11. 00:40
Simicska sokalta az árszintet a licitáláson - most meg fúrja azokat, akik megnyerték a licitálást. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!