Lázár: Spéder Zoltán a barátom

2016. június 09. 18:26

Csak elfogultan tud nyilatkozni Spéder Zoltánról, a milliárdos ugyanis a barátja, és az is marad, mondta újságírói kérdésre Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, kitart Spéder mellett jóban és rosszban is.

2016. június 09. 18:26

Csütörtöki sajtótájékoztatóján sok más mellett újságírói kérdésére Lázár János arról is beszélt, hogy mivel Spéder Zoltán a barátja, az őt érintő kérdésekben csak elfogultan tudna nyilatkozni. Jóban és rosszban is barátja marad Lázár Spédernek, ki fog tartani mellette, közölte a politikus. Lázár elmondta, Spéder minden támadást ki akar védeni és túl is fog élni. A 444 tudósítása szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszter elismerte, hogy valóban nagy erővel támadják most a milliárdos üzletembert, de:

„Az ember életében mindig van olyan időszak, amikor fut a szekér, és van olyan, amikor támadják, de állni kell. Milyen barát lennék, ha most több éves barátság után kihátrálnék?”

Lázár beszélt arról is, hogy a barátság nem jelent felmentést az alól, hogy az államnak mindig jól kell járnia. A takarékszövetkezeti integrációra nagy sikerként tekint a kormány, hiszen nem a külföldi bankokat erősítették meg, tette hozzá. Lázár azt is elmondta, nem hinné, hogy a Spéder elleni leszámolással neki is üzenne Orbán Viktor.

Lázár megemlítette: nincs sok barátja.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. június 10. 10:56
Ja, de csak azért, mert az Index nem írta meg, hogy szomorú vagy, János. De úgy látszik, sok lett a kormánykritika, ki kell csinálni a havert. Miután kistafíroztátok 90milliárddal a bankját. Fasza arcok vagytok, bazmeg!
Tintamin
2016. június 10. 10:36
Bastya elvtarsnak meg nem. Ezert Sztalin apacska modszereit alkalmazva az osszes letezo hatisagot rauszitja. Ezt hivja o illiberalis demokracianak. Valojaban feldiktatura...
ormányos csillós
2016. június 10. 10:21
“A Népbíróság a Nagynémet birodalom politikai stabilitásának legfőbb védőbástyája. A Birodalom védelme az árulással szemben, a nép védelme katonai erejének pusztításával szemben jelenlegi legfontosabb, az élet és a szabadság érdekében vállalt feladatunk. Mindenek előtt ezt kell szem előtt tartanunk. Nemzetiszocialistaként, egy vezér követőjeként tesszük ezt, mindig előrefelé tekintve, ahol Führerünk áll. […] Ő, mint a Birodalom és a Nép vezetője, egyben legfőbb bírája is. Magunkra ezért úgy tekintünk, mint az ítélkezés helytartóira.[…]” Dr.Roland Freisler a Volksgerichtshof elnöke
ormányos csillós
2016. június 10. 10:21
összetart a hitközség!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!