MNB: Nem tettünk feljelentést Spéder Zoltán ügyeiben

2016. június 09. 21:46

Cáfolta a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti szóvivője, hogy a jegybank feljelentést tett a Magyar Posta vagy az FHB Jelzálogbank ügyében.

2016. június 09. 21:46

Binder István csütörtökön az MTI-nek azt nyilatkozta: „Nem igaz az a hír, amely szerint a Magyar Nemzeti Bank tett volna feljelentést akár a Magyar Postával, akár az FHB Jelzálogbankkal szemben a jelzálogbank jegybanki vizsgálatának ügyében.”

A Magyar Posta Zrt. korábban azt közölte, a nyomozó-hatóságok arról tájékoztatták a céget, hogy szerdán a Magyar Nemzeti Bank feljelentése alapján, csalás gyanújával ismeretlen tettes ellen nyomozást indítottak, amely során a Magyar Postánál is eljártak. Hozzátették, folyamatban lévő ügyről van szó, ezért több információt nem oszthatnak meg.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!