Nyomoznak a Spéderhez köthető FHB-bankcsoportnál

2016. június 09. 21:39

Még az elején jár az FHB-bankcsoportnál indult nyomozás, ezért érdemben nem lehet azzal kapcsolatban semmit kijelenteni, mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtök este az M1-en.

2016. június 09. 21:39

Kovács Zoltán szerint a nyomozóhatóságok dolga, hogy felmérjék a takarékszövetkezeti integrációval kapcsolatos döntéseket. „Egy folyamatban lévő eljárásról tudok, és pontosan ezeknek a szerveknek, az ügyészségnek, illetve a nyomozóhatóságnak a dolga, hogy pártatlanul és elfogulatlanul tudjon eljárni az ügyben, tehát hogy ha gyanú van, akkor azt mérje föl” – mondta a közszolgálati hírtelevíziónak a kormányszóvivő.

A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai házkutatást tartottak szerdán az FHB-bankcsoportnál és Spéder Zoltánnak, a bank elnökének egyes érdekeltségeinél, írta a Magyar Nemzet online kiadása csütörtök este. A cikk szerint a nyomozók adathordozókat foglaltak le. A lapnak az Országos Rendőr-főkapitányság megerősítette az értesülést.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!