Taxist üldöztek a rendőrök Budapesten

2016. augusztus 23. 17:40

A rendőrök egy gyanúsan viselkedő taxisra lettek figyelmesek a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utcában, ezért igazoltatni is akarták, de a férfi elhajtott. Az autós üldözés során több kocsi is megrongálódott, végül a taxi az Erzsébet híd közelében korlátnak ütközött és kigyulladt, a rendőrök pedig elkapták a férfit.

2016. augusztus 23. 17:40

Igazoltatni akartak a rendőrök egy gyanúsan viselkedő taxist kedden a fővárosban, a férfi azonban járművével menekülni kezdett, végül az Erzsébet híd közelében a szalagkorlátnak ütközött – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség internetes oldalán.

Mint írták, a rendőrök a VIII. kerületben, a Diószeghy Sámuel utcában egy gyanúsan viselkedő taxisra figyeltek fel, és igazoltatni akarták. A férfi a rendőröket látva menekülni kezdett a Petőfi hídon át, majd a budai alsó rakparton több autót is megrongált. Ezt követően az Erzsébet híd közelében a gépkocsi szalagkorlátnak ütközött és kigyulladt – írta a rendőrség. A rendőrök a férfit az égő autóból kiszabadították és elfogták.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ipolypart
2016. augusztus 23. 23:19
Jé, más is történt a világban, mint a plecsni viszáruzás?
Strassnoff Ignác
2016. augusztus 23. 21:43
Sose értem, hogy miért kell lényegében kétszer leírni ugyanazt. Egyszer alcímnek, egyszer meg témának. Mennyiségre fizetnek? Próbáljátok meg akkor másként! Alcímnek jó ez, aztán elkezditek, hogy : Ma délután kellemes napsütésben, a csendes Diószeghy utcában csak néha kukorékolt a varnyú. Kolompár Esmeralda épp ürgét hámozott vacsorára a játszótéri hintánál, míg óvodás csemetéi nászéjszakát játszottak a homokozóban. Lakatos Ronaldinyó fárasztó munkájából tért haza és épp a vasúti fénysorompót pakolta ki a piros Ladából, mikor egy gyanús taxisra lett figyelmes. És így tovább... A mennyiség is megvan, meg nem kétszer írtátok ugyanazt. Ha lelősz egy taxist és van egy jó ügyvéded, 90% esélyed van, hogy bebizonyítsa, hogy nagy bűnözőtől szabadítottad meg a világot. És jó esély van rá, hogy kivételesen nem is hazudik az ügyvéd...
babangida
2016. augusztus 23. 20:13
kormányzsaroló banda
tango47
2016. augusztus 23. 19:47
Ez a fuvaros úgy döntött, hogy a rakparton tart lassító-sztrájkot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!