Orbán: Magyarországon a bűn nem marad büntetlenül

2016. október 20. 11:45

„Büszkék vagyunk a rendőrökre, köszönjük az általuk végzett munkát. Bebizonyították, hogy Magyarország egy biztonságos hely, ahol a bűn nem maradhat büntetlenül” – kommentálta a körúti robbantó elfogásának hírét Orbán Viktor miniszterelnök.

2016. október 20. 11:45

Elismerését fejezte ki a magyar rendőröknek Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön amiatt, hogy rendőrkézre került a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetője.

„Büszkék vagyunk a rendőrökre, köszönjük az általuk végzett munkát. Bebizonyították, hogy Magyarország egy biztonságos hely, ahol a bűn nem maradhat büntetlenül” – kommentálta az elfogás hírét a kormányfő. Hozzátette: megkérte Pintér Sándor belügyminisztert, hogy adja át elismerését a nyomozásban részt vevő rendőröknek.

Keresztes Imre főügyész a csütörtöki sajtótájékoztatón közölte, hogy előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú, ezidáig büntetlen előéletű fiatalembert a Teréz körúti robbantással összefüggésben.

(MTI)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. október 21. 10:40
Remelem is!!! Egyutt fogsz csucsulni Rogannal, Szijjartoval, Simicskaval, Meszarossal meg Gyurcsannyal!
helikopter
2016. október 21. 00:06
cosmos orbán mióta magyar? Amikor cigány. Vagy ahogyan az antipap balog fogalmazott "romák és nem romák" Figyelni kell a fontosági sorrendet. Hiszen szígnromákok tarcsák el azt a sok ingyenélő lumpen fehér parasztokat.
helikopter
2016. október 21. 00:04
cosmos orbán mióta magyar? Amikor cigány.
helikopter
2016. október 21. 00:03
orbán A Rózsadomb egy biztonságos hely, ahol a bűn nem maradhat büntetlenül. Főleg a Cinege utca.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!