Az összes népszavazást akadályozó kopasz büntetett előéletű

2017. január 19. 19:14

Lassan egy éve történt, hogy egy csapat kopasz megakadályozta Nyakó Istvánt, hogy elsőként adja le a vasárnapi boltzárral kapcsolatos kérelmét. A kopaszok, akik részt vettek az akcióban, kivétel nélkül büntetett előéletűek, sőt van olyan, akit fegyveres rablásért ítéltek el – írja a 24.hu.

2017. január 19. 19:14

Közel egy éve történt, hogy egy csapat kopasz megakadályozta az MSZP-s Nyakó Istvánt, hogy elsőként adja le a vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezését. Helyette a herceghalmi polgármester felesége, Erdösi Lászlóné lett a befutó.

Noha az ügyben a BRFK Korrupció és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya 2016 márciusában vizsgálódni kezdett, az elrendelt nyomozás eredményéről semmit sem hoztak nyilvánosságra, majd fél év múlva, augusztus 10-én megszüntették az eljárást.

Ezt követően Nyakó István pótmagánvád-indítványt adott be a bírósághoz. Ez a két megnevezett kopasz és ismeretlen személyazonosságú társai elleni indítvány időközben bírói szakaszba került, így a politikus ügyvédje megtekinthette a nyomozati iratokat.

Volt, akit fegyveres rablásért ítéltek el

A 24.hu információi szerint a  dokumentumokból kiderült, hogy az összes kopasz büntetett előéletű, sőt van köztük olyan is, akit korábban fegyveres rablásért ítéletek el.

A rendőrség vizsgálatba bevonta az Alkotmányvédelmi Hivatalt is. Az AH vizsgálati anyagában – a portál információi szerint – a kopaszok nevei mellett az a kulcskifejezés is szerepel, hogy ők „akadályozták meg Nyakó Istvánt” a népszavazási kezdeményezés leadásában.

A hatóságok azonban a gyanúsításokig nem jutottak el, mert végül arra jutottak, hogy a csoport mégsem jogellenesen zavarta az ellenzék politikusát – fűzik hozzá. 

Összesen 234 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2017. január 23. 10:45
Kit érdekel? Egyik se a gyurcsány volt.
csuka
2017. január 20. 13:04
A fideSZDSZ MAFFIA működik: "Megint megvertek egy ligetvédőt, két foga elmozdult, az ajka felszakadt" /index/
noMores
2017. január 20. 11:01
Erdekes, ahogy Kanya es bertroll tarsai ervelnek a fidesz oldalan: relativizalas, egyes szavak kiemelese, vehemens szocizas. Mondjuk tenyleg nem lehet esz ervekkel vedeni, hogy Kubatov felberelt egy csapat gengsztert, nehogy valahogy ervenyre jusson a demokracia. Okadas ez a komcsi seggnyalas: fizetnek ezeknek, hogy itt vedjek a kormany segget. Gyomorforgato.
gudmen
2017. január 20. 10:37
Gyurcsány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!