A szétvert ország

2017. február 28. 16:51

Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor, kéz a kézben érték el, hogy a népesség józan többsége elforduljon a közélettől.

2017. február 28. 16:51
Rutz Tamás

„Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor, kéz a kézben érték el, hogy a népesség józan többsége elforduljon a közélettől. Egyik nem élhet a másik nélkül, egymásnak teremtenek politikai tőkét a felesleges és népbutító polarizálással.

Így értünk el egy olyan országba, ahol már a többség nem hiszi, hogy vannak következmények a politikában. Ahol az emberek nagy része inkább oda sem akar nézni és kivonná magát a közéletre ráépített mocsokból.

És ez az a pont, ahonnan ki kell törnünk. Azokkal, akik meg idáig juttatták a nemzetünk, nincs közösségünk. Itt nem demokrata ellenzékről van szó és egységes tömbről.”

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. február 28. 23:58
A fideszeseknek ez fáj, de azok, akik rühellik a rendszert, tudják, hogy sajnos igaz: "Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor, kéz a kézben érték el, hogy a népesség józan többsége elforduljon a közélettől. Egyik nem élhet a másik nélkül, egymásnak teremtenek politikai tőkét a felesleges és népbutító polarizálással. "
tom hagen
2017. február 28. 22:37
Évek óts vártam, hogy őt, pont őt szemlézze a Mandi. De még most sem tudom ki ez és kit érdekel?!
bumburi
2017. február 28. 21:26
A folyton uszító Soros-bérenc szervezeteknek jelentős szerepük van az ország szétverésében és a nép egymásnak feszülésében
kjkj945
2017. február 28. 20:08
rút zzzz tamáskodik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!