Bayer Zsolt feljelent egy kommentelőt

2017. március 21. 18:36

Megengedhetetlennek tartja Bayer Zsolt, hogy nyíltan kibelezéssel, lesavazással, tarkónlövéssel fenyegessék meg azokat, akik Orbán Viktorra tették le voksukat, ezért feljelentést tesz egy Facebook-komment miatt.

2017. március 21. 18:36

Feljelentést tesz egy, a pestisrácokos Jurák Katának írt Facebook-komment miatt Bayer Zsolt, az újságíró ezt az Echo TV Sajtóklub című műsorában jelentette be – írja a Pesti Srácok. Bayer szerint megengedhetetlen, hogy kibelezéssel, lesavazással, tarkónlövéssel fenyegessék meg azokat, akik Orbán Viktorra tették le voksukat.

Bayer szerint az a probléma, hogy eddig nem emelte fel szavát senki „a liberálisok nyílt gyűlöletbeszéde ellen”, így már szinte természetessé vált számukra az, hogy következmény nélkül fenyegethetik meg akár életveszélyesen azokat, akik másként vélekednek, mint ők. „Persze ha ferdén ránézel egyikükre, akkor azonnal őrjöngenek, hogy bántod őket, de nekik a felakasztás, savazás természetes lenne” – szögezte Bayer, aki ígéretet tett arra is, hogy a nyilvános akasztással fenyegetőző ellenzékieket minden esetben be fogja perelni.

Az ominózus komment, ami kiverte a biztosítékot Bayer Zsoltnál, a Pesti Srácok oldalán megtekinthető. 

Összesen 343 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. március 22. 18:41
Sajnos nálunk nincs precedens jog. Hiába menti fel majd egy idióta bíró (he egyáltalán oda kerül az ügy) ez a szemét kurafit, attól még egy ellenkező előjelű ügyben szemrebbenés nélkül fognak elítélni (akár börtönbüntetésre is) egy jobboldali kommentelőt.
Karbantartó9
2017. március 22. 17:06
Nem is árt nekik!
noMores
2017. március 22. 16:30
Zsoca, a rasszista uszitasert, amit nyomsz, nem jar sitt veletlenul? Es a komcsi seggnyalasrert kozpenzbol?
Sulammit
2017. március 22. 14:26
Jól is teszi. Azért mindennek van egy határa. Az ilyen commentelők aljassága, viszont határtalan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!