Szél Bernadett: A legsötétebb komcsi időket idézi, hogy önök bezáratnak egy egyetemet!

2017. április 04. 14:48

Szél Bernadett, az LMP országgyűlési képviselője a legsötétebb komcsi időkhöz hasonlítja a lex CEU ügyet.

2017. április 04. 14:48

„Szánalmas játék, amit önök űznek. Az önök miniszterelnöke úgy viselkedik, mint valami puffancs, sértődött zsebdiktátor: hadd lássa az egész világ, hogy Orbán Viktor a »Jani«. Önök nem máson állnak bosszút, mint a saját fiataljaikon, nekimennek a saját országuknak. Hát semmi nem drága önöknek?” – mondja beszédében Szél Bernadett a CEU-s ügyről.

 

 

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ANTITERRORISTA
2017. április 15. 21:53
Közérdekű közlemény: AMIRŐL MINDEN MAGYARNAK TUDNIA KELL! Az Orbán kormány, mellőzve a népszavazást, az Európai Parlamentre hivatkozva, 2010. november 8-án megengedte az izraeli cégek "liberalizáltan" idetelepülését, és ezáltal akárhány nem magyar izraelita betelepülését. Nemrég az orosz-ukrán izraeliták itt tartózkodását is megengedték. Ezek a külföldi izraeliták az itt tartózkodásuk idején ide szült gyermekeik nevére hazánk akármekkora területét felvásárolhatják, megkaparinthatják . És ez még nem minden! A Stop Só programmal életrövidítve és ivartalanítva is minket (a konkrét hatás mérési stb. bizonyítékait lásd a honlapom MEHNAM rovatában) - betelepülés arányosan - lásd 2 Mózes 23/20-33. és 5 Mózes 7/1-26 és Talmud Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap - az ivóvizünk és ételeink tervszerűen rontásával kiűznek, kigyilkolnak minket a "honfoglaló" izraeliták által megszerezni akart ingatlanainkból, Magyarország területéről. Tömeggyilkos aki tudja ezeket, de nem lép fel a fajirtás akadályozására. Egyébként hazaárulás is hazánk területei külföldiek ideszült gyerekei tulajdonába a fenti trükkökkel átjátszása! Segítségként is megküldtem Orbán Viktornak a mellékletet, hogy ha akarja, azok alapján azonnal is leállíthassa a fajirtást. A mellékletet lásd a honlapomon: MEHNAM 727./ MAGYAR ÁLLAMVÉDELEM PÓTLÁSA (Nyilvános válasz Orbán Viktor miniszterelnök segítésére a legújabb vélemény kérésére.) Verőce, 2017. 04. 15. Tejfalussy András www.tejfalussy.com +36 218 1408 (Iratjel: kozerdekukozlemeny170415)
doncamillo
2017. április 06. 10:43
Ilyen hülyeséget csak ez a "képviselő" asszony tud előadni...annyi esze van, mint egy szellemileg visszamaradt tyúknak!!!!
Aerion
2017. április 05. 14:20
Minden stimmel, kivéve, hogy nem lett bezárva a Soros egyeteme, teljesítse a kritérium feltételeket.
öszödibeszéd
2017. április 05. 12:50
Kicsit tahó beszólàs volt ez, Bernadett. Remélem, maga repülni fog a közéletből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!