Adónyomozók jártak Simicska plakátcégénél

2017. június 14. 08:43

Sajtóhírek szerint a nyomozók a jobbikos plakátkampány miatt szálltak ki, de csak az áprilisig terjedő iratokra vonatkozott a megbízólevelük.

2017. június 14. 08:43

Hétfő éjjel adónyomozók szálltak ki Simicska egyik plakátcégézhez, a Mahir Cityposterhez. Nyolc órán át tartott a házkutatás, és mintegy 11 ezer iratot vittek el. Puskár Anett, a cég tanácsadója szerint a nyomozók viszont valamit elronthattak, mert bár korábban a Magyar Idők arról írt, hogy a jobbikos plakátkampány érdekelheti a NAV-ot, a nyomozók megbízólevele csak áprilisig szólt, amikor a jobbikos kampány még csak épphogy elkezdődött, vagyis az erre vonatkozó dokumentumokat nem is tudták magukkal vinni. Arról már nem is beszélve, hogy az ilyen kampányoknál a teljesítés csak hónapokkal később szokott megtörténni. 

A Jobbik szerint a Fidesznek lenne kínos, ha igaz lenne az a számítás, amit a jobbikos plakátok kapcsán hangoztat a kormánypárt, mert az azt jelentené, hogy 2010-ben és 2014-ben is megszegték a kampányköltségekre vonatkozó szabályokat, mivel ők többszörösét plakátolták ki anno, mint most a Jobbik.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2017. június 15. 15:57
Orbán a plakáttörvény átpasszírozásának reményében küldte rá a pitbulljait Simicskára. Most, hogy ezt elbukta, már nyugodtan visszafüttyentheti őket.
Paskai
2017. június 15. 10:18
Ideje lecsukatni a Simicskát. Rászolgált.
Gerebenes Ramon
2017. június 15. 09:19
Végre,végre,végre!!!!!!!!!!! Mikor a rohadék Simicska volt az Apeh elnöke, nálam razziáztak.
katus
2017. június 15. 00:27
https://alfahir.hu/2017/06/14/edeleny_garai_bertalan_forras_europai_unio_tamogatas_garaine_bajnok_ildiko ILYEN EGY POLGÁRMESTER-FELESÉG ÉLETE: UNIÓS PÉNZBŐL ÉPÍTETTEK EGYMÁS MELLÉ HÁZAKAT Németh Márton 2017. 06. 14. 10:38 #EDELÉNY #GARAIBERTALAN #FORRÁS #EURÓPAIUNIÓ #TÁMOGATÁS #GARAINÉBAJNOKILDIKÓ ILYEN EGY POLGÁRMESTER-FELESÉG ÉLETE: UNIÓS PÉNZBŐL ÉPÍTETTEK EGYMÁS MELLÉ HÁZAKAT Edelényben uniós pénzből épültek a házak, 34,7 milliós támogatásból. Garainé Bajnok Ildikó kapta az összeget, az ő férje Garai Bertalan, az edelényi Fidesz szervezet alelnöke, a szomszédos Lak község polgármestere. A mai Magyar Nemzetben olvasható, hogy 34,7 millió forintos támogatást kapott Garainé Bajnok Ildikó, hogy vendégházat építsen az Edelényhez tartozó Császta-hegyen. Férje a fent ismertetett Garai Bertalan. A Kemencés Vendégház pont Molnár Oszkár – egykor fideszes – edelényi polgármester feleségének szörpháza mellett áll, ami valójában családi ház, szintén uniós pénzből építve. Garainé a lapnak a következőket mondta: „Miért baj, ha valaki fideszes? Ők már nem is nyerhetnek? Mindenkire egyformán vonatkozzanak a szabályok!” Természetesen nyerhetnek fideszesek is, a probléma ott kezdődik, ha csak ők nyerhetnek. Azt is hozzátette, hogy a vendégház tényleg üzemel, de néha a családja is ott tartózkodik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!