Vona Gábor: Orbán Viktor fél tőlem

2017. augusztus 23. 09:58

A Fidesz fél a Jobbiktól, Orbán Viktor fél tőlem, ezért megpróbál bennünket ellehetetleníteni – mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke tegnap a Hír Tv Egyenesen című műsorában.

2017. augusztus 23. 09:58

Vona Gábor szerint a Fidesz azért indított ellene „a magyar adófizetők pénzéből folyó, lejárató és hazug kampányt”, mert a Fidesz fél a Jobbiktól, Orbán Viktor pedig fél tőle – ezt mondta a Jobbik elnöke a Hír Tv Egyenesen című műsorának tegnapi adásában.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint pártját el próbálja lehetetleníteni a Fidesz és el akarja terelni a figyelmet a béruniós kezdeményezésről. 

A műsorban a bérunió mellett szó esett a Magyar Gárdáról is.

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. augusztus 24. 17:00
A Fidesz fél a Jobbiktól, Orbán Viktor fél tőlem," Gyurcsány 2.0!
Sulammit
2017. augusztus 24. 14:30
Akármennyit, akkor sem barnább, mint a te kedvenced Vona. És ami a lényeg nem narancssárga az arca, mint Trumpnak. Májbeteg, sárgasága van, vagy ilyen randa alapozót használ?
kombinátor
2017. augusztus 24. 10:48
elárulom, hogy én is félek Vonától, nehogy a kormányzás közelébe kerüljön ez buta, sötét tekintető, humortalan alak ...
csuka
2017. augusztus 24. 08:21
FIDESZDSZ maffia 'keresztény értékek': "Ma csöngött a telefonom, a vonal végén annak a párt képviselőjének a hangja, akire 20 évig szavaztam, vagyis elért a Fidesz telefonos kampánya, amelyet meghallgatván, hazugságra épül, és semmi mást nem céloz, mint az idős emberek manipulálását, hergelését a Jobbik ellen" – így kezdi bejegyzését a közösségi oldalon Kovács Tamás kétszeres olimpiai bronzérmes, világbajnok kardvívó, szövetségi kapitány, aki utóbbi tisztségében 4 olimpiai, 15 világbajnoki és 14 Európa-bajnoki aranyéremhez segítette tanítványait." https://kuruc.info/r/2/176406/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!