Megvették a Borsot Andy Vajnáék

2017. szeptember 11. 10:16

A Médiapiac beszámol arról: az Andy Vajna tulajdonában álló Avalue megvette a többek között a Bors magazint is kiadó Lapcomot.

2017. szeptember 11. 10:16

Az Andy Vajna tulajdonában álló Avalue megvette a Lapcom kiadót. A Lapcomhoz olyan lapok tartoznak, mint a Bors, a Kisalföld és a Délmagyarország.

„A Lapcom megvásárlása médiabefektetéseim fontos mérföldköve. Célom, hogy a Lapcomhoz tartozó újságokat és online kiadványokat tovább fejlesszük. A kibővült médiaportfólió az együttműködési lehetőségek kiaknázásával, innovatív termékek fejlesztésével, digitális platformok erősítésével kíván továbbra is érteket teremteni helyi és országos fogyasztóinak valamint hirdetőinek” – nyilatkozta a tranzakció kapcsán az Avalue tulajdonosa, Andy Vajna a Médiapiac szerint.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2017. szeptember 11. 18:11
a nerbolsik bulváréhsége kielégíthetetlen.
Bodor Zoltán
2017. szeptember 11. 12:16
Ügyesek a fiúk! 3 fideszes hülyegyerek felvásárolja a fél magyar sajtót, a médiahatóság meg csak nyomja a pecsétet az engedélyekre. Amikor a ballib volt többségben ezen a piacon, se tetszett, de a polgári-keresztény 888-pestisrácok-TV2-Lokál-origó vajon mennyivel jobb náluk?
madarasi.abel
2017. szeptember 11. 12:03
muszáj volt megvenni, amíg van akár egy nem fideszes újság is, a balliberális médiatúlsúly elfogadhatatlan mértékű lesz. Örüljetek, a ti pénzeteken szopatnak :)
Giuliano
2017. szeptember 11. 11:31
A parókafuseráló szivarfüstje szmogként gomolyog a tájon,de az nem lehet,hogy a Kék Duna szürke pocsolyává váljon,fekete,erdei gyászszalagot a fűzfák kérgébe vájjon,az éltető napfénytől minket dinóként elzárjon! A megélhetésiek széttárt kézzel,lefeküdve tovább gerjesztik a füstöt eme utolsó koncerten--,hát legyen nekik könnyű a jégpáncélba hibernálódni,át néhány fényévnyi földtörténeti percen--,én kilövöm magamat ágyúmból a felhők fölé,a gyufám sercen!Münchhausen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!