Fidesz: Vona muszlim országokban Allahot és az iszlámot dicsőíti

2018. január 30. 17:43

A Fidesz reagált Z. Kárpát Dániel sajtótájékoztatójára, ahol a jobbikos politikus azzal vádolta a kormányt, hogy „nemzeti áttelepítési programot” hajt végre.

2018. január 30. 17:43

A Fidesz szerint nevetséges, hogy az a Jobbik beszél a bevándorlásról, amelynek az elnöke muszlim országokban Allahot és az iszlámot dicsőíti.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte kedden az MTI-vel, hogy Z. Kárpát Dániel, a Jobbik parlamenti képviselője sajtótájékoztatóján azzal vádolta meg a kormányt, hogy „nemzeti áttelepítési programot” hajt végre, amitől nem sajnálja a költségvetési forrásokat.

A Fidesz reagálásában azt írta, a Jobbik korábban már többször bebizonyította, hogy nem lehet rá számítani „az ország védelmében”, mivel megakadályozta a bevándorlók betelepítését tiltó alkotmánymódosítást és „bojkottálta” a kvótanépszavazást. „A hatalomért és a pénzért képesek Gyurcsányékkal, a szocialistákkal és akár a Soros-hálózattal is együttműködni” – olvasható a közleményben.

(MTI OS)

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Casus Belli
2018. január 31. 09:31
A Jobbikra annyira nem lehet számítani a haza védelmében, hogy ha elfogadja a fidesz a kerítésre tett javaslatot, orbán nem zúdította volna az országra és Európára azt a nyolcszázezres migráns tömeget. Vagy támogatták volna a jobbikos népszavazási kezdeményezést. Vagy miután maguk nyújtották be, ne csináltak volna belőle pártpolitikát, hogy egy ekkora támogatottságú ügyet is elbuktassák. Vagy ezek után, az egészből viccet csinálva, felhatalmazás nélkül akarjanak alkotmányt módosítani. A fidesz a kötvénypénzt választotta. Most már tudjuk, a kvótákat is.
kunfia
2018. január 30. 21:17
Vicces,amikor a BETELEPÍTÉS KORMÁNYA másokra mutogat,hogy idegen érdeket képvisel. Talán nem kellett volna betelepíteni.... Stop,Soros,Stop!
pemete jakab
2018. január 30. 20:38
"Fidesz: Vona muszlim országokban Allahot és az iszlámot dicsőíti" Akkor csak csatlakozott Orbánhoz. A Csüngőhasú is nagy tisztelője az iszlám kultúrának. Ráadásul Viktorka az arabokra bukik (Pharaon, Naffa), nem is a törökökre. https://www.youtube.com/watch?v=7mLtNI13J5U
cutcopy
2018. január 30. 20:29
"Vona muszlim országokban Allahot és az iszlámot dicsőíti" Ok, majd a választók eldöntik, hogy kell e nekik egy ilyen idióta..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!