A DK a végrehajtások gyorsítása ellen tiltakozik

2018. szeptember 01. 14:57

„Az idei év nem a családok, hanem a bankok éve lesz” a DK alelnöke, Varju László szerint, aki a végrehajtások gyorsítása ellen tiltakozott szombati sajtótájékoztatóján.

2018. szeptember 01. 14:57

A Demokratikus Koalíció (DK) tiltakozik a végrehajtások gyorsítása ellen, amit az ellenzéki párt szerint a bírósági végrehajtói kamara elnöke helyezett kilátásba.

Varju László, a DK alelnöke, országgyűlési képviselője szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatón azt mondta, bár erről szóló konkrét törvényjavaslatot nem ismernek, úgy gondolják, a Fidesz segíteni akarja a kilakoltatásokat. Kiemelte, naponta 15 kilakoltatást hajtanak végre, nagyrészüket hiteltartozás miatt, ami azt mutatja, hogy a kormánypárt a bankok oldalára állt. 

„Az idei év nem a családok, hanem a bankok éve lesz” – fogalmazott az ellenzéki politikus, aki szerint a Fidesz könnyíteni akarja, hogy a családok vagyona a pénzintézetekhez kerüljön.

Példaként említette erre, hogy szerintük a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szándékos forintgyengítéssel emelte az adósok törlesztőrészleteit, az árfolyamnyereséget pedig eltette magának ahelyett, hogy a bajba jutott családokat segítette volna.

(MTI)

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2018. szeptember 02. 10:32
A “tiferitek” elkúrta, nem kicsit. Utólag pedig kenegeti, kenegeti másra hogy az nem képse az általa okozott minden bajt megoldani...
Newman
2018. szeptember 02. 10:25
Jól mondod fletó! Rajtatok is, végre kellene már hajtani a DOLGOKAT!:)
h.kovacs
2018. szeptember 02. 08:00
Hitelei miatt senkit sem szabad az utcára tenni - ordította orbán 2010-ben Védjétek fidkányok !
amarna
2018. szeptember 02. 07:26
....kik ezek??? Szóra sem érdemes kis senkiháziak----LE VELÜK !!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!