Vitézynek nem tetszik a bérház lebontása

2018. október 26. 20:44

A Paulay Ede utcában végzett bontási munkálatokat kommentálta Vitézy Dávid.

2018. október 26. 20:44

Vitézy Dávid egy belvárosi bérház bontásáról készített fotót osztott meg a közösségi oldalán. 

A Paulay Ede utcában végzett bontási munkálatokat így kommentálta Vitézy „Ez hogy történhet meg? Tényleg és őszintén nem értem. A belvárosi bérházak, a Budapestre jellemző, a háborút túlélt eklektikus városszövet Budapest egyik, ha nem a legnagyobb építészeti értéke, ráadásul világörökségi szempontból védett terület. Biztosan olcsóbb bontani és újat építeni, mint megőrizve felújítani - de az olcsóság itt nem lehet érv ” – írta a Facebookon. 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2018. október 28. 10:43
Egy igazi szar lesz a helyén.
mustarharmas
2018. október 28. 10:40
És igaza is van. Tarlós is egy barom, ha ezt hagyja....
áfonya
2018. október 27. 10:43
Hajléktalanságról!Emlékezetkiesés ellen! Mindannyian tudjuk,hogy az nem nagy segítség egy hajléktalannak,ha pénzt,takarót,meleg ételt adunk neki,-10 fokban az utcán.Azért nem nagy segítség mert csak ideig-óráig oldjuk meg a problémáját.Sőt tetézzük is a problémát,mert maradásra bírjuk.Az utcán maradásra.Na ez az ami nem megoldás.Aztán jönnek itt a képbe a szemforgató farizeusok is mint,Feri meg véglényei a DK-sok.Akik tüntetőleg fellépnek mint önbuzgó hajléktalanimitátorok.Egy napra hajléktalanná válnak,+ 10 fokban,a parlament lépcsőjén,közel a WC-hez,meg a meleg épülethez.Egy napra,mit egy napra egy éjszakára.Kritizálva egy olyan törvényt ami lehetőséget ad,szerencsétlen sorsú embertársainknak a VÁLTOZTATÁSRA!Igen, a törvény erejével kell egy olyan problémát megoldani,amire más lehetőség nincs.Azért nincs mert akik nem akarják,hogy segítsenek rajtuk azon nem lehet segíteni,legalább is máshogy nem,csak törvénnyel.Miért most,lehetne kérdezni.Azért,mert most vannak meg a feltételek,most van kész a struktúra hozzá, az ellátó háttér most adatott meg,mostanra érett be az a politika,amikor elkészülnek a szociális létesítmények,melegedők, megvalósul az orvosi ellátás háttere!Hajléktalanság volt eddig is,sőt volt aki ezeket a problémákat nem csak leszarta,hanem még tetézte is.Ilyen a devizahitelezés meg a pszichiátriai intézmények bezárása.Igen! Sajnos az eladósodás tetézte a hajléktalan problémát,és sok pszichés beteg tűnt fel a hajléktalanok között.Hála Feri meg az ő szoci kormányának.Most meg ő játsza az együtt érzőt,de mindenből csak egy napra!Hajléktalanból, éhezőből,Avas lakóból!Teszi ezt a Szemlőhegyi út 42-ből ,az Apró-villából,milliárdosként!Szar ember,szar karakter, és alkalmi felejtő is! Elfelejti, hogy regnálása alatt közel 330-an fagytak meg az utcán! Bűnös vagy te gazember,és cinkosaid azok is akik támogatnak most is,amikor veled vannak,és veled voltak amikor csak az imázsoddal voltál elfoglalva mint önjelölt miniszterelnök!Most bezzeg ha valaki tenni akar az ügy megoldása érdekében, amire te képtelen voltál,most az ellen lázadsz?Így!? Tudod,te nem azért politizálsz mert értesz hozzá,esetleg cselekednél!Azért vagy a politikában ,hogy megmaradjon a mentelmi jogod,mert már a sitten rohadnál,mint gyilkos!Persze már értem az alkoholizmusodat is! Annyi szörnyűséget amit műveltél emberekkel,józanul nem lehet elviselni,sem azt a tükörképet ami reggelente visszanéz rád!Szóval törődj bele, van aki tud és akar is segíteni a hajléktalan embertársainkon,és még a fagyok előtt.Nem úgy mint te aki hagyta megfagyni azokat a magyar embereket,akiket nagy ívben leszartál,mert nem tartozott a köreidhez!Fogd be a szádat és örülj annak hogy még szabadon játszhatod az aktuális játékaidat.Remélem hamarosan rád olvassa valamelyik bíró a bűneidet!
áfonya
2018. október 27. 10:40
Gyucsánytól nem halljuk hogy az utcai ágy jobb min a rabolt villa melege puha fekhelye fürdő medence kondi terem a drága autó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!