Kilépett a DK-frakcióból a szolidaritásos Székely Sándor

2018. december 27. 15:36

„Minden válás utólag is minősíti a kapcsolatot, mi szépen akarunk elválni egymástól, Székely Sándornak jó munkát kívánunk” – közölte a Gyurcsány-párt.

2018. december 27. 15:36

Kilépett a DK-frakcióból Székely Sándor – vette észre a 24.hu. A kilépés december 21-én történt, Székely független képviselőként folytatja a munkáját.

Székely a DK és a Szolidaritás megállapodásának eredményeként került a Gyurcsány-párt listájára, onnan szerzett mandátumot. 2011-ben kezdett politizálni, részt vett a Milla-tüntetések szervezésében, ő alapította meg a Magyar Szolidaritás Mozgalmat, aminek máig ő az elnöke. Ő szervezte az új alkotmány elleni, 2012. január 2-i tüntetést is. A következő évben az Együtt egyik alapítója volt, ősszel az ő listájukról került a Fővárosi Közgyűlésbe, de az Együttből hamar kilépett.

A szakításról egyik fél sem tett közzé közleményt, a 24.hu megkereste Székelyt, de nem reagált. A DK ennyit közölt: „Minden válás utólag is minősíti a kapcsolatot, mi szépen akarunk elválni egymástól, Székely Sándornak jó munkát kívánunk.”

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2018. december 28. 09:41
Bizonyosan a túlóra-sztrájk körüli vita van a háttérben. Gyurcsány vérmes reményeket fűz a sztrájkhoz, ellenben a szakszervezeteknek reálisan kell mérlegelniük. Gyurcsány más farkával veri a csalánt, miközben titkon sejti, hogy a sztrájk érdektelenségbe fog fulladni. Nem hiszem, hogy a szakszervezetek belemennek ebbe a kalandorságba, ha a csalánverést kalandorságnak lehet nevezni :)
ellenforradalmár
2018. december 28. 08:32
A zsidók boldogan vették fel a Székely vezetéknevet annak idején, most a Székely vezetéknevűek 90%-a zsidó...
Tatulus
2018. december 28. 02:09
Ez akkor is egy patkány marad, nyilván kevesellte a zsozsót, amit fercsike nyom a táskahordozóknak!
linkeloe
2018. december 27. 22:31
Talán ő játszott a gyufával a Teréz krt.-on?!!! .-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!