Fidesz: Brüsszeli migránskártyával rendelkezett a Magyarországon elfogott szír férfi

2019. március 26. 16:07

Brüsszel közvetve támogatja a terrorizmust a migránsoknak juttatott bankkártyával – hangoztatta a parlament nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke.

2019. március 26. 16:07

Brüsszel közvetve támogatja a terrorizmust a migránsoknak juttatott bankkártyával – hangoztatta a parlament nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke a testület keddi ülését követő sajtótájékoztatón.

Halász János kijelentette, felháborító információk jelentek meg arról a Magyarországon elfogott szír férfiről, akit azzal gyanúsítanak a hatóságok, hogy az Iszlám Állam tagjaként tömeges kivégzésekben vett részt: kiderült, hogy „brüsszeli migránskártyával” rendelkezett. 

A kártyát 150 ezer forintnak megfelelő összeggel töltötték fel – tette hozzá, jelezve: a szír férfi is 150 ezer forintot vehetett fel egy ilyen kártyáról, ami felháborító.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta: a Fidesz már korábban jelezte, hogy az Európai Bizottság által működtetett migránskártya veszélyes, mert alkalmas lehet a terrorizmus finanszírozására is. Név nélküli, pénzzel feltöltött bankkártyákat osztogatnak, különösebb ellenőrzés nélkül migránsoknak – fűzte hozzá. Halász János közlése szerint csak januárban 64 ezren kaptak ilyen kártyát. Ki tudja közöttük hány terrorizmussal gyanúsítható ember lehet? – tette fel a kérdést a fideszes képviselő. 

Álláspontja szerint mindez igazolja, hogy irányváltás szükséges a brüsszeli politikában, mert a mostani bevándorláspárti többség veszélybe sodorja az európai embereket, Európa biztonságát, és terrorizmust, állandó fenyegetést hoz a kontinensre.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CharlieBrown
2019. március 26. 17:54
Nincs migránskártya. Migráció sincs. Kvótát soha senki nem akart semmire. George Soros nem létezik, Habonyputyin hekkerei hekkelik oda mindenhová. Különben is egy filantróp. stb.stb. És ugye néhány éve (hónapja) még bőszen tagadták, hogy bárki is Európai Egyesült Államokat szeretne létrehozni. Balgaság! Féknyúz!
dick52
2019. március 26. 17:52
Azonnal a falhoz állítani!!!
aleb19
2019. március 26. 17:10
inkabb az emelkedo lakasarakkal es az 5.5%-al kevesebb gyerek szuletessel kellene foglalkozni elvtarsak
Einar
2019. március 26. 16:58
"Név nélküli, pénzzel feltöltött bankkártyákat osztogatnak, különösebb ellenőrzés nélkül migránsoknak" Aki a ballib férgekre szavaz, erre szavaz és az ebből következő jövőre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!