Hadházy: Bízom a magyar emberekben, hogy összedobják a pénzbüntetést

2019. október 28. 14:10

A független országgyűlési képviselő szerint hiába szigorítanának a parlamenti fegyelmi szabályokon.

2019. október 28. 14:10

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke felszólította Hadházy Ákost, hogy semmisítse meg azokat az adatokat, amelyeket az európai ügyészségért folytatott kampányban gyűjtött. A független országgyűlési képviselő ezzel kapcsolatban az ATV Start című műsorában azt mondta: „azok akik hozzájárultak és megadták az adataikat, azokat használni is fogják”. Hadházy szerint kettősmércét alkalmaznak – példaként az úgynevezett „Kubatov-listákat” hozta fel, amiben szerinte az ország összes polgára szerepel olyan megjelöléssel, hogy ellenség, közömbös, vagy barát. A képviselő szerint egyébként politikai megrendelés áll Péterfalvi Attila felszólítása mögött.

Hadházy Ákos Kocsis Máté ötletéről is beszélt, – miszerint szigorítani kell a parlamenti fegyelmi szabályokat. Hadházy úgy fogalmazott, hogy még nem tudja miként fogják ezeket a szabályokat szigorítani, de például ha a pénzbüntetés értékét emelnék, az őt különösebben nem érdekli. A független képviselő azt mondta: „ez különösebben nem érdekel, mert bízom a magyar emberekben, hogy ha itt a magyar kormány azt próbálná, hogy parlamenti képviselőket horribilis büntetésekre ítél, azért mert elmondják a véleményüket, föltesznek egy táblát, én bízom a magyar emberekben, hogy ezeket a pénzbüntetéseket egyébként összefogják dobni.

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The trasher
2019. november 01. 18:55
Hadházy! Mi lenne, ha dolgoznál?
illiberator
2019. október 31. 09:57
Neked szívesen fizetek.... kötélre.
reugrangon
2019. október 30. 21:31
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
reflex2
2019. október 30. 18:22
Rúgja meg az a ló, azt megérdemli. Más semmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!