Az EMMI-ben akcióztak Hadházyék

2019. december 10. 11:33

A képviselők a köznevelésért felelős államtitkárral akartak egyeztetni, de mivel Maruzsa Zoltán Helsinkiben tartózkodik, így főosztályvezetői szinten kaptak tájékoztatást.

2019. december 10. 11:33

A mai parlamenti szavazások helyett az Emberi Erőforrások Minisztériumába ment Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Szabó Szabolcs. Az ellenzéki képviselők azzal magyarázták távolmaradásukat az országgyűléstől, hogy „az csak egy színjáték, ahol a Fidesz meg fogja szavazni az ellenzék jogfosztását”.

Szél Bernadett állítása szerint azért mentek az EMMI épületébe, hogy a Nemzeti alaptantervről egyeztessenek Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkárral. Egyébként információink szerint a képviselők már csak azért sem járhattak sikerrel etekintetben, mert Maruzsa Zoltán Helsinkiben vesz részt egy konferencián.

Szél Bernadett a minisztériumi „látogatásával” kapcsolatban azt írta a közösségi oldalára: „Ez vicc. Bezárkóztak a szobába, kétségbeesett telefonok mennek, a portás azt mondja, muszáj volt beengedni minket a képviselői igazolvány miatt — »Attila azt mondta, zárjuk be magunkat kulcsra«, hallatszik. Továbbá, hogy ki lehet-e minket kísértetni a biztonsági szolgálattal. Várunk. Amúgy a NAT-ról és a kötelező iskoláztatásról szeretnénk egyeztetni. Kíváncsian várom a folytatást.

Úgy tűnik, hogy az LMP korábbi társelnökének várakozása meghozta a gyümölcsét, ugyanis később kiegészítette az írását: „frissítés: Főosztályvezetői szinten fogadtak minket és érdemi információkat kaptam a 6 éves kötelező beiskoláztatás szabályozásáról. Hamarosan közzéteszem, most irány az európai uniós fejlesztéséért felelős államtitkár”.

A Szélhez és Hadházyhoz hasonlóan függetlenként politizáló Szabó Szabolcs is posztolt az eseményről, és ő is a bezárt ajtóra hívta fel a figyelmet.

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. január 19. 18:51
A padlóra fekvést próbáltátok már? Az állítólag q erős kép.
Mich
2020. január 15. 12:04
Volt vasajtó is...? "Jaj, Ákoska!!! Fáj?" Nem? milyen kár!
Menhetten
2019. december 11. 16:03
Az ellenzéki pártok pontosan tudják, amit én is tudok, mindenki tud. Ebben az országban stabilan van nagyjából másfél millió hülye. Tudatlan, tájékozatlan, félanalfabéta, aki azt hiszi, hogy Soros György indul a választáson, aki halálosan retteg a soha nem látott migránsoktól, akinek mindegy, mennyit lopnak a politikai prostituáltak és bűnözők, csak az ő tyúkszaros életét védjék meg a kreált ellenségtől. Az ellenzéki pártok pontosan tudhatták, hogy ezeket az embereket kellene elérni, elvinni hozzájuk a valóságot, tanítani kellene őket. Nem tették. Reméljük lesz ebben változás!
Pelikánkutyája
2019. december 11. 13:10
És a pólóviselés is munka? Ti, lóalkatrész-hegyezők a demagóg szavazatgyűjtésen kívül mit dolgoz(ta)tok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!