Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Online konzultációt indít a DK

2020. február 21. 10:03

Megkérdezzük az embereket, hogy milyen összefogást szeretnének 2022-ben – írta a DK elnöke.

2020. február 21. 10:03

A DK elnöke Facebook-oldalán jelentette be a konzultáció elindítását. Gyurcsány a videóhoz annyit fűzött hozzá: „tévedés, hogy az összefogás a pártok ügye. Mert ez mindannyiunk ügye, minden egyes emberé, aki szemben áll ezzel a kormánnyal. Éppen ezért most konzultációt indítunk, megkérdezzük az embereket, hogy milyen összefogást szeretnének 2022-ben.

A videóban Gyurcsány Ferenc elmondja, hogy szerinte „az ország több, mint fele arról beszél, hogyan váltsuk le a Fideszt” – hozzátéve, hogy szerinte „ez nagyon jó”. 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Asztapaszta
2020. február 25. 16:08
Drága Feró fogjál össze ruvnyák Klárival aszt, üsgyi a francba veletek!
Kristály
2020. február 24. 14:58
Gondolom Sorosnak már 3db IMF hitelt beigértél és bepotolod a több éves lemaradást , hogy nem kellett az országnak a hitel . Az a hüje Orbán hogy tudta meg csinálni hogy 10 évig nem kellett az IMF , majd jössz TE, TE majd összehozod gyors hitel, lebegő hitel , pajzs hitel , védőháló hitel , repülő hitel , és ennyi hitel után nagyon szép 10-11 gurigás lesz a jutalmad. Erre kéred a polgárok felhatalmazását ?? Jó aljas vagy , aki egyszer megcsinálja az megcsinálja másodjára is mint a gyilkos másodszorra is gyilkol mert a vérében van
karajos
2020. február 24. 07:31
Ide figyelj, te Böszmeferi! Kitöltöttem a te nagy "kérdöivedet", amin csak 1 (azaz egy) darab kérdés volt, vagyis hogy teljes vagy részleges összefosásban, vagy külön-külön induljanak a moslékkoalició pártjai 2022-ben. Ehhez kellett neked név, lakcim, születési dátum, telefonszám, e-mail cim. Jó sok adat, nem mondom, Miért nem kérdezted pl. meg, hogy kire fogok 2022-ben szavazni? Megmondtam volna azt is: a Fideszre. Te Böszmeferi, ezt a konzultációnak nevezett valamit csak nem adatgyüjtésre akarod használni? Már röhögve várom a DK propaganda e-maileit. Moslék bandádat 2022-ben (is) a földbe fogjuk döngölni. Éljen a Fidesz, vesszenek a liberális kutyák!
áfonya
2020. február 24. 04:57
Altus és az olajmaffia: hiába perelték be portálunkat Gyurcsányék, végül elhasaltak a bíróságon. Jogerősen elbukták a PestiSrácok.hu ellen személyiségi jog megsértése miatt indított pert Gyurcsány Ferencék, akik azt nehezményezték, hogy még 2015-ben megírtuk, cégük, az Altus Zrt. több szálon is összeért a magyar olajmaffia legsikeresebb és legveszedelmesebb szervezett bűnözői csoportosulásával, a több leszámolásos gyilkosság miatt felelősségre vont Portik Tamás egykori cégével, az Energol Rt-vel. Gyurcsányék hiába pereltek, a Kúria kimondta: a cikkünkben leírt következtetés az Altus és az olajbűnözők kapcsolatáról belefér a véleménynyilvánítás szabadságába. Jogerősen elbukta a PestiSrácok.hu ellen személyiségi jog megsértése miatt indított pert Gyurcsány Ferencék családi cége, az Altus Befektetési és Vagyonkezelő Zrt-t. Gyurcsányék azért fordultak a bírósághoz, mert öt éve megírtuk, szerintünk hiba volt, hogy az Európai Bizottság a Gyurcsány Ferenc érdekeltségébe tartozó céget bízta meg a fejlesztéspolitika magyarországi működésének ellenőrzésével. https://pestisracok.hu/altus-es-az-olajmaffia-hiaba-pereltek-be-portalunkat-gyurcsanyek-vegul-elhasaltak-a-birosagon/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!