Ukrán embercsempészt ítéltek el Tatán

2020. március 05. 11:29

Gyorsított eljárásban ítélték el a migránsok szállítóját.

2020. március 05. 11:29

A Tatai Járásbíróság két év börtönre ítélt egy ukrán embercsempészt, aki hét szír állampolgárt akart illegálisan Bécsbe vinni, az ítélet jogerős – közölte a Tatabányai Törvényszék csütörtökön az MTI-vel. Sós Réka sajtótitkár tájékoztatása szerint az embercsempész járművét február 21-én állították meg a rendőrök. Az Ausztriában bérelt autóban hat embert az utastérben kabátokkal takartak le, egy pedig a csomagtartóból került elő.

A Tatai Járásbíróság az autót vezető férfit két év börtönbüntetésre ítélte és öt évre kiutasította Magyarországról. A bíróság enyhítő körülményként értékelte a vádlott beismerő vallomását. Az ítélet jogerős, a férfi azonnal megkezdte a szabadságvesztés letöltését.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2020. március 05. 12:30
Miért csak két év? És miért nem lehet örökre kitiltani? Ezt hívjuk jogi határzárnak? A beismerő vallomás meg mi a szart ért? Ha feldob egy csomó embert a hálózatból, meg a főnökét, akkor értem. Így viszont? Ha azt vallja, hogy nem vette észre a kocsiban a hét, kabátokkal letakart utasát, akkor nem lehetett volna rábizonyítani az elkövetést?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!