Lánchíd felújítása: „újra kell tervezni a beruházás költségeit”

2020. május 22. 16:01

A főpolgármester néhány hónapja még halaszthatatlannak minősítette a hídfelújítást, csütörtökön viszont azt írta Facebook-oldalán, hogy a beruházást bizonytalan időre elhalasztják – írja az MTI.

2020. május 22. 16:01

A Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára soron kívüli tájékoztatást kért Karácsony Gergely főpolgármestertől a Széchenyi lánchíd felújításáról, tekintettel arra is, hogy a főpolgármester néhány hónapja még halaszthatatlannak minősítette a hídfelújítást, csütörtökön viszont azt írta Facebook-oldalán, hogy a beruházást bizonytalan időre elhalasztják.

A Főpolgármesteri Hivatal a Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes által jegyzett közleményben úgy reagált: a kormányzati elvonások, a járvány elleni védekezés költségei, az elmaradt kormányzati támogatások és a kieső bevételek miatt át kell tekinteni több beruházást. Ilyen a Lánchíd felújítása, ami továbbra is prioritás, ám újra kell tervezni a beruházás költségeit, szakmai tartalmát és a híd majdani funkcióját.

(MTI)

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. június 06. 14:58
Tarlós eltapsolta a lóvét és ezt az utódján kéri számon utasítás alapján! Hitvány és egy utolsó senkiházi gazember, akárcsak a főnöke.
kurbitalis
2020. május 23. 21:26
Tarlós háromszor dobta vissza a túlárazott költségvetést, és kijelentette, hogy ezzel a vétójogával a végtelenségig élni fog, míg nem kap a kezébe normális költségvetést. Na, most HARAMIA HERE és MAFFIÁJA a kezébe vette.
gyaloggos
2020. május 23. 18:05
újra kell tervezni a beruházás költségeit, szakmai tartalmát és a híd majdani funkcióját. Hm....?
furunkulus13
2020. május 23. 17:44
Karigeri egy szerencsétlenkedő balf@sz!! Ő csak lojálisan követi a libsi haladó hagyományt, ők semmit nem képesek megépiteni , legyen szó kormányzati negyedről, nemzeti szinházról, vagy Lánchidról!! Ami nem megy azt kár erőltetni!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!