Drónnal csempészték a cigarettát Tiszabezdéden

2020. június 29. 12:08

Új idők, új eszközei.

2020. június 29. 12:08

Egy pilóta nélküli repülőgépet és zárjegy nélküli cigarettákat találtak a rendőrök egy tiszabezdédi házban – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu honlapon. A közlemény szerint a rendőrök a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival közösen tartottak házkutatást a tiszabezdédi ingatlanon: a garázsban majdnem kétmillió forint értékű, zárjegy nélküli cigarettát, valamint egy pilóta nélküli, merevszárnyú repülőeszközt találtak, mellyel feltehetően rendszeresen csempésztek.

A nyomozók az udvaron két embert igazoltattak, akik az árucsempészettel összefüggésbe hozhatóak – tették hozzá. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság által költségvetési csalás bűncselekmény elkövetése miatt indított büntetőeljárást a továbbiakban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytatja le – olvasható a közleményben.

(MTI)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2020. június 29. 22:21
Ügyes - ahogy Kohn bácsi mondaná
Káder János
2020. június 29. 15:08
Drónnal csempészni .... Ez kurvajó !!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Drazsé
2020. június 29. 12:37
Migránsokat hoztak!
3M..
2020. június 29. 12:14
Szerencsére a Continental és Lázár emberei, épp a helyszínen tartózkodtak. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!