Ismét segítségért fordulok önökhöz

2020. szeptember 23. 10:56

Most épp egymillió forintot kell befizetnem, amit Péterfalvi Attila, az „adatvédelmi hatóság” elnöke szabott ki rám.

2020. szeptember 23. 10:56
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos

„A hatalom nem tett le arról, hogy brutális büntetésekkel állítson be a sorba. Most épp egymillió forintot kell befizetnem, amit Péterfalvi Attila, az »adatvédelmi hatóság« elnöke szabott ki rám, mondvacsinált indokkal. Emlékeznek, ezt azért kaptam, mert emberek a saját kezükkel megadták nekem az e-mail címüket, amire merészeltem leveleket küldeni. A döntést megtámadtuk a bíróságon, de a büntetés befizetését nem lehet tovább húzni. Kérem, ha van lehetősége, segítsen, hogy a Fidesz és Péterfalvi ne érje el az aljas célját!

Ha a szükségesnél nagyobb összeg gyűlne össze, illetve – mint azt reméljük – a bíróságon végül mi győzünk és visszakapjuk a pénzt, akkor azt az általam létrehozott alapítvány kapja. Arra fordítjuk majd, hogy minél szélesebb körben és minél feltűnőbben, akár külföldön is bemutassuk a Kubatov-listát – tudják, ez az az adatbázis, amelyben nyilvántartják nemcsak a Fidesszel szimpatizálókat, de a semleges vagy elutasító polgárokat is. A Péterfalvi vezette »adatvédelmi hatóság« 2012 óta eltűri ezt, közben viszont azonnal lecsap, ha egy ellenzéki képviselő összegyűjt néhány e-mail címet...”

 

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
overall
2020. szeptember 23. 21:20
A nincstelenektől tarhálsz? (Én ugyan nem abba a kasztba tartozom.) Nincs zsé a bankszámládon? Jelezd Gyuri apád felé igényeidet!
toef36
2020. szeptember 23. 20:33
Ez az IDIÓTA még mindig képvielő? 2022-ig?... Utána meg annyi...
linkeloe
2020. szeptember 23. 19:37
Majd segítek 2023ban amikor már a bevasarlokocsikat tolod vissza aszekszardi tesco parkolójában
Szőke Ciklon
2020. szeptember 23. 19:13
Nem pénzbírságra, hanem elzárásra kell ítélni, aztán meglátjuk azokat a napokat hogyan lejmolja össze!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!